DiverseRețete culinare

Aperitive revelion – ouă umplute cu topping de bacon crocant

Ouăle umplute sunt unele dintre cele mai căutate aperitive pentru serile festive iar ele se prepară în foarte multe feluri. Încearcă și această rețetă:

Ingrediente:

  • 12 ouă fierte tari91bc7810-5b1d-4b94-9e6c-e62cb1bdbe90
  • 70 g maioneză
  • 70 g smântână
  • 2 linguri muştar
  • 3 fire de ceapă mărunţite, doar partea verde
  • 4 felii bacon prăjit crocant, tăiat cubuleţe
  • sare
  • piper

Mod de preparare :

Pasul 1 : Ouăle fierte se curăță cu grijă de coajă uniform fără să se ciobească. Se taie în jumătăţi, pe lungime.

Pasul 2 : Pregătim umplutura. Se scot gălbenuşurile şi se pun într-un castron. Se zdrobesc cu o furculiţă, se adaugă maioneză, smântână, muştar şi ceapa verde. Pasta se omogenizează şi se potriveşte de sare şi piper.

Pasul 3 : Fiecare jumătate de ou se umple cu o lingură de pastă şi se ornează cu bacon crocant și după gust cu frunzulițe verzi, bucățele de măsline sau gogoșar. Se servesc reci.

Poftă bună!

Comentarii

comentarii

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar putea interesa și următorul articol
Close
Back to top button
Close
Close