duminică, iunie 11, 2023

CAMPANIA : Fii responsabil! Sterilizează-ţi căţelul!

Important de Citit

Primaria Municipiului Braila si Asociatia Dog Rescue Romanian organizeaza in perioada 24-25 aprilie campania:
FII RESPONSABIL! STERILIZEAZA-TI CATELUL! NOI TE AJUTAM!

Campanie se adreseaza proprietarilor si iubitorilor de caini de rasa comuna, dar si persoanelor care doresc sa preia din strada caini pe care sa-i adopte in timpul evenimentului.

Participantii, proprietari de animale, vor beneficia de sterilizarea, microciparea si inregistrarea cainilor de rasa comuna in Registrul de evidenta a cainilor cu stapan.

Cainii de rasa comuna adusi de iubitorii de animale vor fi sterilizati si identificati prin crotal distict al asociatiei.

Asociatia Dog Rescue Romanian sustine sterilizarea cainilor fara stapan din municipiul Braila ca metoda de reducere a numarului de caini pe strazi. Cainii sterilizati in campanie si aflati in evidentele asociatiei pot fi ridicati de pe domeniul public si cazati in adaposturi in cazul in care sunt sesizari privind agresivitatea acestora.
Punctul de sterilizare este amenajat in complexul comercial din str. Chisinau c/c str. Poet Grigore Alexandrescu (vis a vis de Caminul Cultural Radu Negru), iar programul de lucru este intre orele 9.00 – 20,00.
Echipa medicala este asigurata de catre Asociatie Dog Rescue Romanian si este formata din medici de libera practica, asistenti, tehnicieni.

Pentru inscriere doritorii se vor adresa la registratura SUPAGL Braila, str. Marasesti, nr.39 sau la telefon 0239/611682, mobil 0756/044400 pana joi ,23 aprilie orele 16.oo

Persoanele care doresc sa se inscrie vor declara numele si prenumele, adresa, telefon, numarul cainilor pe care ii aduce la sterilizat din care , femele si masculi.

Aceste informatii sunt inregistrate in registru de evidenta si se completeaza la secretariat si apoi la punctul de sterilizare.

Fiecarei persoane i se comunica: numarul de inregistrare, obligativitatea proprietarului cainelui de a avea actul de identitate si o copie xerox (document necesar inregistrarii in RECS) , recomandarea medicilor de a nu hrani cainele cu cel putin 12 ore inainte de interventie precum si necesitatea pregatirii si asigurarii unui spatiu necesar post operator.
Braileni, iubitori de animale, sunteti asteptati sa intrati in legalitate, GRATUIT!11169412_1084000951616998_3326818312440917655_n

 

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Apple prezintă prima sa cască AR „Vision Pro” și prețul pe măsură!

Apple prezintă prima sa cască AR „Vision Pro” și prețul pe măsură! După ani de dezvoltare, Apple a dezvăluit astăzi...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -