sâmbătă, ianuarie 23, 2021

Cât de necesare sunt, de fapt, filtrele de apă?

Important de Citit

Brăila anului 1968

25 - 26 Mai anul 1968 Serbările prilejuite de aniversarea a 600 de ani de atestare documentară. Participarea pionierilor...

TikTok a depășit Instagram în România

Cu un ritm de dezvoltare fantastic, TikTok este cea mai descărcată aplicație peste tot, inclusiv în România.Aceasta înregistrează zilnic,...

Primul televizor transparent din lume produs în serie

Compania chineză de electronice Xiaomi a dezvăluit televizorul transparent Mi TV LUX, care afișează imagini care par a fi...
webmasterhttp://e-prodesign.net
Fondator Electronic Professional Design, cu o experiență de peste 9 ani în webdesign.

În zilele noastre, interesul pentru apa fără impurităţi este tot mai mare. Unii oameni caută izvoare naturale, alţii apelează la cele de lângă bloc, care nu sunt tocmai sigure, iar alţii sunt convinşi că apa îmbuteliată este cea mai sănătoasă, fiind verificată în prealabil.

În goana după cea mai bună şi cea mai pură apă de băut, au apărut şi filtrele de apă. Acestea sunt necesare pentru a ne asigura că apa pe care o consumăm este pură și nu conține metale grele, impurități sau sedimente care ne-ar putea afecta sănătatea.

Filtrele de apă au apărut pe scară largă abia în ultimul deceniu şi au rolul de a îmbunătăţi calitatea apei la nivelul utilizatorului casnic.

Apa este un bun solvent pentru diferite produse chimice, așa că este destul de ușor contaminată, însă acest lucru nu reprezintă singurul pericol, una dintre cele mai mari probleme ale apei potabile este duritatea crescută a acesteia, ce acționează direct asupra organismului uman.

Dedurizatoarele automate sunt destinate reducerii durității apei prin eliminarea ionilor de calciu și magneziu din apă. Principiul de funcționare al acestor echipamente se bazează pe proprietatea rășinilor cationice de a reține ionii de calciu și magneziu din apa dură.

Un alt procedeu de curățare al apei, cu o rată ridicată de succes, este osmoza inversă. Este o tehnologie de purificare a apei care utilizează membrane semi-permeabile pentru a îndepărta până la 99,7% din elementele dizolvate în apă. Se obține astfel o apă pură, fără impurități, bacterii sau virusuri.

Echipamente de filtrare și purificare a apei mai bune înseamnă implicit o apă mai bună. O apă mai bună, având în vedere ca toate procesele fizice și chimice din corpul nostru au loc în apă sau cu ajutorul apei, înseamnă implicit o sănătate mai bună, o stare de bine și o fericire implicită.

Vă invităm să accesați magazinul online PuriOptima pentru a descoperi mai multe informații utile.

Magazin online filtre apa și purificatoare de apă

[review]

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -

Ultimile Noutați

Brăila anului 1968

25 - 26 Mai anul 1968 Serbările prilejuite de aniversarea a 600 de ani de atestare documentară. Participarea pionierilor...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -

Comentarii

comentarii