marți, februarie 27, 2024

Ce înseamnă un montaj corect și cum se fac reparațiile coloanelor de apă în subsolul blocurilor

Important de Citit

Brauman Hidroinstal SRL

În majoritatea cazurilor, coloanele de apă de la subsolul blocurilor sunt atât de vechi pe cât este construcția blocurilor. Nu se intervine cu reabilitare decât atunci când defecțiunile creează probleme majore.

Și cum vechimea blocurilor depășește 20 de ani în majoritatea cazurilor, iar durata de viață estimată a unei coloane de apă este de maxim 15 ani, este firesc ca locatarii și beneficiarii coloanei respective să fie nevoiți să execute lucrări de reparații la coloanele de apă din subsolul blocului în care locuiesc.
Într-o societate educată și cu principii stabile de funcționare, asociația de locatari ar trebui să suporte din fondurile de rulment strânse, costurile integrale lucrărilor de montaj sau reparații coloane de apă în subsol la blocuri.

Dar știm cu toții că acest lucru nu se întâmplă, rezultând împărțirea costurilor lucrării la numărul de apartamente beneficiare.

Serviciile oferite de Brauman Hidroinstal SRL sunt furnizate cu scopul de a remedia problema calității lucrării și de a oferi o durată îndelungată de funcționare, durată ce se regăsește și în garanție. Pornind de la calitatea materialelor cu care se lucrează până la proceduri atent urmate de echipă, și până la rezultatul final, nu fac rabat de la calitate. Un detaliu important atunci când vorbim de lucrări de ansamblu ce trebuiesc executate impecabil, este dacă echipa contractată dispune de echipamente și echipă specializată, ce înlocuiește parțial sau complet rețeaua de conducte de scurgere și ape pluviale.

Acest proces de înlocuire începe de la magistralele principale de scurgere și ape pluviale și ies din incinta subsolului blocului, terminându-se până la ultimul cot de dinainte de începerea coloanelor verticale de scurgere a apei pluviale. Este important să știți circuitul complet pentru a fi capabili să verificați așa cum trebuie, calitatea execuției lucrării.

Nu uitați că ieftin nu înseamnă mai bun, ci poate însemna de cele mai multe ori o alegere pripită ce va avea ca rezultat o execuție defectuoasă și bani pierduți.

??????? ??????????? dispune de personal calificat ce poate realiza lucrări de înlocuire a ????????̦????? ?? ???̆ ???? ?̦? ?????????? ??? ???????? blocului dumneavoastră. Oferă factură fiscală, toată documentația necesară, inclusiv deviz detaliat de execuție.

???????̦?? ? ???

La lucrările executate și se adresează în special asociațiilor de proprietari.

Detalii la :?0756 527 285 Sau informații complete pe site-ul lor :

? http://www.braumanhidroinstal.ro

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Joc și Artă, vernisaj expoziție

Joi, 15 februarie 2024, ora 17.00, la Sala de Lectură din cadrul Bibliotecii Județene Panait Istrati Brăila va avea...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -