miercuri, iunie 7, 2023

De vorbă cu psihologul

Important de Citit

Bună dimineața,

 

Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila vă invită sâmbătă, 29 mai, ora 10.00 la workshop-ul “Nu-ți fie frică să încerci să fii fericit/ă și curajos/curajoasă”, susținut de Luminița Filipoiu, psiholog.

Psiholog clinician, psihoterapeut și expert psiholog judiciar, Luminița Filipoiu are o experiență de peste 25 ani în lucrul cu copiii și adulții. Este implicată în numeroase activități sociale organizate în colaborare cu Biserica, cu școlile din mediul rural și liceele brăilene. Începând din 2018 Luminița Filipoiu a organizat la Biblioteca Județeană numeroase workshop-uri sub genericul „De vorbă cu psihologul”, în cadrul cărora s-au abordat teme de interes pentru publicul larg, tehnici de mindfulness și relaxare.

Întâlnirile nu constituie doar un bun prilej de socializare, ele oferă şi o importantă componentă motivaţională, o doză mare de energie și încurajare din partea psihologului, precum și informații care pot fi aplicate în viața de zi cu zi. Evenimentul se va desfășura la Sala de Lectură, et.1, iar intrarea este liberă.

Coordonatori: Luminița Filipoiu, psiholog și Monica Ionescu, bibliotecar.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Cum să te ferești de agresorii online!

Cum să te ferești de agresorii online! Există câteva sfaturi utile pentru a vă feri de agresorii din social media: Ignorați...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -