sâmbătă, octombrie 23, 2021

Fantezii intime: la ce visează femeile şi bărbaţii, dar nu vor să recunoască acest lucru

Important de Citit

Fantezii intime: la ce visează femeile şi bărbaţii, dar nu vor să recunoască acest lucru

Mai multă aventură, mai multe lucruri noi şi interesante. Cuplurile nu au nevoie de mai multe activităţi plăcute, ci de mai multe activităţi surprinzătoare, interesante, noi, pentru a menţine cât mai viu sentimentul plăcut resimţit când s-au îndrăgostit.

Cercetătorii spun că o metodă de a proteja şi dezvolta în acelaşi timp căsnicia este ca soţii să încerce permanent lucruri noi, să împărtăşească experienţe interesante. Cuplurile ar trebui să evite limitarea la obiceiurile vechi, la rutină şi să încerce mereu ceva nou.

Cele mai populare fantezii includ masajele sexuale, sexul oral, sexul în trei, în public, cu un străin, filmări în timpul actului sexual şi role play: să domine sau să fie dominat. Pe scurt, există milioane de fantezii sexuale diferite. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le ştii despre cele mai comune fantezii sexuale şi cum să le experimentezi în siguranţă.

Sexul în trei

Acesta se numără printre cele mai comune fantezii sexuale, dar asta nu înseamnă că nu trezeşte şi alte fantezii. Înainte de a trece la fapte, fii sigură că vei purta o discuţie detaliată atât cu partenerul, cât şi cu cea de-a treia persoană, iar dacă doriţi să experimentaţi acest lucru, este foarte important să discutaţi care este nivelul de confort în care vă aflaţi cu această idee şi care sunt limitele impuse, că până la urmă, un cuplu ar trebui să-şi creeze propriile reguli în jurul acestei experienţe, precum: fără penetrări, fără sărutări sau pur şi simplu, cea de-a treia persoană nu poate rămâne peste noapte. În cazul în care eşti singură, acest pas încă este esenţial aşa că, asigură-te că vei comunica eficient ceea ce-ţi doreşti de la viitoarea experienţă şi ce nu.

Role play 

Sunt foarte multe persoane care se gândesc la acest lucru: să domine în timpul actului sexual sau să fie dominate, iar acest lucru poate trezi noi dimensiuni în întreaga activitate sexuală, mai ales în cea a cuplurilor. Un lucru important atunci când alegi să încerci această fantezie este să extinzi acea arie a încrederii şi a comunicării.

Sexul în public 

De un lucru suntem siguri: sexul în public este ilegal! Și datorită acestui fapt foarte multe persoane au această fantezie, pentru că le face plăcere să încerce ceva ce nu le este permis, iar dacă vrei să faci sex în public, fă-o pe propriul risc şi cât mai departe de ochii lumii. Dacă vrei să practici sexul în public, atunci poţi alege să pleci într-o excursie cu cortul unde poţi experimenta această fantezie cât de mult doreşti şi o poţi face fără să te rişti prea mult.

Romantic

Am putea spune că această fantezie este una dintre cele mai întâlnite ale femeilor, mai ales că acestea consideră că în timpul actului sexual bărbatul trebuie să vină cu un bagaj emoţional imens. În general, femeilor le plac lucrurile deja aranjate care să le exploateze senzualitatea emoţional şi intelectual înainte de a-şi pierde controlul şi să devină un obiect al partenerului.

Pentru a face acest lucru, trebuie ca totul să fie plin de senzualitate aşa că, spune-i partenerului că vrei să luaţi lucrurile mult mai uşor data viitoare când veţi face sex. Petreceţi mai mult timp cunoscându-vă corpurile, jucându-vă, iar în felul acesta veţi obţine amândoi mai multă plăcere şi un orgasm pe cinste.

Indiferent de ce fantezie doreşti să o încerci trebuie să fii foarte deschisă în faţa partenerului. Şi, pentru a-i oferi confortul de care are nevoie, discută despre fanteziile pe care le are.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -

Ultimile Noutați

Pe urmele lui Mihail Sadoveanu

Bună ziua, În perioada 19 octombrie – 7 noiembrie 2021 Secția Împrumut Carte pentru Adulți din cadrul Bibliotecii Județene "Panait...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -

Comentarii

comentarii