luni, mai 16, 2022

Hair Fashion Amelie’Studio, salonul preferat al brăilencelor!

Important de Citit

Dacă ești în căutarea unui Salon de înfrumusețare, îndrumarea noastră este către salonul Hair Fashion Amelie’Studio. În acest salon, o schimbare de look sau doar găsirea coafurii potrivite înseamnă, de multe ori, un plus de atitudine, un strop de culoare adăugat unei zile obişnuite sau chiar secretul care te face să fii mereu în centrul atenţiei. De aceea, viziunea unui hairstylist şi îndemânarea unor profesionişti sunt atât de importante când alegi un salon de frumuseţe cu gândul de a face o schimbare în viaţa ta sau doar pentru a primi un impuls care să te ajute să te simţi specială.

Salonul Amelie Studio este un loc cochet în Brăila, unde fiecare client care le trece pragul se bucură de o atenţie deosebită. Doar aici vei avea ocazia să afli că luxul şi profesionalismul nu înseamnă şi preţuri mari. Specialiştii de la acest salon sunt cunoscători ai celor mai noi tendinţe în materie de coafuri, manichiură şi pedichiură, și sunt gata să-ți ofere cele mai bune sfaturi şi să îţi pună în valoare frumuseţea.

Aşadar, vrei să ştii secretul femeilor frumoase? Mergi în salonul lor de înfrumusețare şi dincolo de vârstă şi tipare, vei câştiga încredere în tine. Prezenţa ta va fi greu de uitat!

Str.Unirii nr.72 (În spate la Eurostil)

Tel: 0728 625 567

Site: http://www.ameliestudio.one

Îți recomandăm să citești și articolul: Coafuri de vară

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -

Ultimile Noutați

Amintiri despre poetul Aurel M. Buricea

Pe 15 Mai 2022 se împlinește 1 an de când poetul Aurel M. Buricea a trecut în neființă. Cineva...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -

Comentarii

comentarii