luni, octombrie 2, 2023

Invitație la teatru: „Eu te cred, da’… tu mă minți!”

Important de Citit

E vară, e vacanță, e relaxare. Chiar dacă distracția s-a mutat la terase sau la mare, Compania de Teatru Concordia vă invită în briza aerului condiționat a Casei Tineretului din Brăila la comedia „Eu te cred, da’… tu mă minți”!

Pe 20 iunie, de la ora 19:00, venim la Brăila cu comedia „Eu te cred, da’… tu mă minți”, avându-i ca protagoniști pe Monica Davidescu, Letiția Vlădescu, Alexandra Sălceanu, Cosmin Vîjeu și Aurelian Temișan.

Piesa o are ca muză pe Jane, o făptură fermecătoare, cu o imaginație înflăcărată dusă spre mitomanie, care reușește să dezlănțuie o cascadă a dezastrelor prin depănarea incompletă a poveștilor, situându-le departe de realitatea simplă. Patrick, băiatul ce o iubește nu se așteaptă ca realitatea să fie distorsionată și astfel, crede deschis tot ceea ce îi împărtășește Jane, încercând, apoi, grăbit să rezolve probleme ivite, creând, la rândul său, și mai multe încurcături. În cadru este implicată și familia lui Jane, formată din tatăl și sora ei, care cunosc foarte bine personalitatea fetei. Cu toate acestea, sunt momente când și ei sunt prinși în țesătura minciunilor și, surprinși fiind de situație, continuă să brodească ducând, astfel, lucrurile către un haos extrem de enervant pentru personaje dar comic și savuros pentru public.

În final, totul se termină cu bine, spre fericirea tuturor. Oare?!

Așadar… dragi braileni, vă așteptăm să ne distrăm și să aflăm deznodământul piesei împreună!

Biletele se găsesc pe:

https://www.blt.ro/eu-te-cred-da-tu-ma-minti-braila.html
https://www.bilet.ro/eveniment/eu-te-cred-da-tu-ma-minti-braila-9887

Compania de Teatru Concordia

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Nocturna Bibliotecilor la Brăila

Nocturna Bibliotecilor la Brăila Biblioteca Judeţeană Panait Istrati  își deschide larg porţile în seara de vineri, 29 septembrie 2023, între...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -