joi, noiembrie 30, 2023

La Bursucel: spațiu de joacă interactiv și educativ pentru copiii tăi!

Important de Citit

La Bursucel: spațiu de joacă interactiv și educativ pentru copiii tăi!

Cu toate că locurile de joacă clasice sunt încă populare. Spațiile interactive și inovatoare, dedicate copiilor, devin tot mai cunoscute în întreaga lume, oferind micuților experiențe noi și captivante. 

Acestea nu sunt doar o zonă de joacă, ci sunt concepute pentru a dărui oportunități interactive. Creative și educative, ce contribuie din plin la stimularea explorării și învățării prin intermediul experiențelor tactile, vizuale și auditive.

Așa este și La Bursucel, un spațiu special proiectat a fi inovator și stimulator, încurajând imaginația fără limite în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 0 – 6 ani. 

Locația a fost gândită, creată și dotată cu zone dedicate celor mici, dar și părinților astfel:

– Zona bebe: 0 – 2 ani este prevăzută cu piscină cu burete ce include: bile, cuburi din burete, plușuri și jucării senzoriale.

– Zona Toddlers 2 – 4 ani cuprinde măsuțe cu activități, piese gigant pentru puzzle din burete, jocuri de mișcare interactive pentru interior.

– Zona Mom Care este o zonă unicat de relaxare, lectură, unde se pot schimba bebelușii și alăpta. În ceea ce privește intimitatea, nu trebuie să-ți faci griji deoarece este accesorizată corespunzător, cu masă de înfășat înaltă, fotoliu cu lampadar, benzi led și mini bibliotecă pentru copilași.

– Zona meselor – aceasta este situată lângă scenă, ca atunci când este vorba de organizarea unei petreceri private. Să fie o organizare rapidă și o gestionare optimă referitoare la mixul: tort – poze- gustare.

De asemenea, spațiul de joacă oferă și o zonă adresată părinților cu acces direct către zona bebe, zona Toddlers și acces la toaletă.

Cert este că toate aceste spații sunt dotate cu jucării și jocuri potrivite, ce permit dezvoltarea de abilități specifice vârstei, oferind totodată un mediu plăcut și confortabil.

La Bursucel se mândrește și cu o varietate de activități precum: organizarea de petreceri aniversare care sunt personalizate în funcție de preferințele și nevoile fiecărui copil. Seri de teatru, care oferă copiilor ocazia de a se bucura de spectacole educative și amuzante. Programul liber joacă – conceput astfel încât copiii să aibă o varietate de activități din care să aleagă. Dar și organizarea de petreceri tematice, pline de creativitate și distracție.

În concluzie, spațiul de joacă inovator La Bursucel oferă o experiență completă. Îmbină activitățile educative cu cele distractive și de interacțiune socială. Aici, copiii pot explora, învăța, dar se pot și distra. Având la dispoziție un mediu sigur și confortabil, precum și facilități și servicii personalizate.

Îi găsești la adresa Str. Roșiori, Nr. 286 – 288 (colț cu strada Cloșca) sau îi poți contacta la nr. 0744 403 940.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Pește sau rechin? Ce tip de jucător de poker ești?

Pește sau rechin? Ce tip de jucător de poker ești? În lumea pokerului, jucătorii sunt împărțiți în mai multe categorii....
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -