duminică, iunie 4, 2023

MEDITAȚII GRATUITE LA MATEMATICĂ PENTRU ELEVII DE LICEU CARE VOR SUSȚINE BACALAUREATUL

Important de Citit

MEDITAȚII GRATUITE LA MATEMATICĂ PENTRU ELEVII DE LICEU CARE VOR SUSȚINE BACALAUREATUL

 

Articol scris de Ana Maria Zlăvog

 Odată cu încheierea vacanței intersemestriale, se vor relua activitățile didactice specifice. Semestrul al II-lea al anului școlar 2015-2016 va începe luni, 15 februarie. Este o perioadă importantă de acumulare a cunoștințelor, dar și de evaluări, olimpiade și concursuri școlare, simulări județene și naționale, proiecte și manifestări cultural-științifice.

Venind în sprijinul elevilor de liceu care se pregătesc pentru examenul de Bacalaureat 2016, Facultatea de Inginerie Brăila organizează sesiuni gratuite de meditații la Matematică.

Scopul declarat este, în primul rând, optimizarea rezultatelor școlare la examenele naționale, creșterea interesului elevilor pentru promovarea acestora, susținerea și încurajarea elevilor și absolvenților de liceu din promoțiile anterioare care nu au promovat încă Bacalaureatul, să-și dezvolte abilitățile de lucru și capacitatea de înțelegere și aprofundare a cunoștințelor la Matematică.

 

Cursurile se defășoară la Facultatea de Inginerie Brăila, în Sala E 35, săptămânal, între orele 16-18, până la sfârșitul lunii martie. Graficul orelor de meditații este următorul:

tabel meditatii braila

 

Mult succes elevilor și absolvenților brăileni !

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Cum să te ferești de agresorii online!

Cum să te ferești de agresorii online! Există câteva sfaturi utile pentru a vă feri de agresorii din social media: Ignorați...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -