luni, februarie 26, 2024

Până nu se inundă subsolul sau nu pocnește o țeavă, NU reparăm!

Important de Citit

Da… o mentalitate ce costă scump locatarii și implicit trage după sine lucrări ample de durată.
Trebuie reținut că acolo unde subsolul este inundat din cauza scurgerilor de apă, dacă nu se intervine la timp pentru remedierea problemei, foarte curând vor apărea infiltrațiile în structura de rezistență a blocului, igrasia, mucegaiul, mirosurile neplăcute etc.

Majoritatea locatarilor ce nu locuiesc la parterul blocului, ajung tardiv la concluzia de a accepta o echipă avizată ce este capabilă să remedieze problema. Doar după ce mirosurile și mucegaiul vor fi resimțite de toți locatarii încă de la intrarea în bloc și se vor propaga ușor pe coloanele verticale spre toate apartamentele de pe scara respectivă, abia atunci se ia o decizie în direcția corectă!
Trebuie menționat că o lucrare de amploare și executată corect, nu poate fi realizată cu costuri reduse.

”Cârpelile” făcute de echipe neprofesioniste sunt realizate cu material îndoielnice calitativ, cu utilaje și scule neprofesioniste, iar singura soluție este să analizați atent firma cu care doriți să contractați.

Brauman Hidroinstal SRL este o firmă specializată în montaj și reparații coloane de apă în subsol la blocuri. Aceștia oferă o garanție de până la 5 ani pentru lucrările de montaj și reparații coloane de apă în subsol.

Echipa de meseriași atestați și autorizați vă oferă siguranța unei lucrări executate corect și conform standardelor anului 2021. Oferă factură fiscală, toată documentația necesară, inclusiv deviz detaliat de execuție.

???????̦?? ? ???

La lucrările executate și se adresează în special asociațiilor de proprietari.

Reparațiile capitale ale instalațiilor de apă rece și canalizare din subsolul blocurilor de locuințe au ca scop principal, eliminarea pierderilor existente în marea majoritate a subsolurilor de bloc.

??????? ??????????? vă propune înlocuirea completă a ????????̦??? ?? ???̆ ???? ?̦? ??????????, aceasta fiind soluția corectă raportată la factorii de calitate și rezistență în timp. Schimbarea robineților de pe coloanele de apă de la subsol, urmată de schimbarea țevilor roase de rugină și chiar schimbare completă a tronsonului de apă caldă sau apă rece;
Segmentul de scurgere nu trebuie neglijat iar izolarea coloanelor de apă și fixarea acestora în mod corespunzător pe pereții subsolului blocului fac parte dintr-un process complet de execuție atentă.

Detalii la :?0756 527 285 Sau informații complete pe site-ul lor :

? http://www.braumanhidroinstal.ro

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Joc și Artă, vernisaj expoziție

Joi, 15 februarie 2024, ora 17.00, la Sala de Lectură din cadrul Bibliotecii Județene Panait Istrati Brăila va avea...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -