luni, mai 29, 2023

Pereți liberi și confort fără egal în orice locuință – descoperă încălzirea în pardoseală

Important de Citit

Soluții energetice eficiente de încălzire, în 2021

Când pășiți pe o podea cu încălzire radiantă, experimentați confortul la …superlativ! Grație căldurii ce se transferă ușor în cameră sau în toată casa, zonele reci și fluctuațiile de temperatură sunt practic eliminate odată pentru totdeauna. Sistemele de acest tip funcționează cu o varietate de surse de căldură și podele – totul pentru a vă menține casa caldă și confortabilă.

De ce devine tot mai popular? Acest tip de sistem de încălzire este curat, silențios și economic. Poate înlocui un sistem de aer forțat (folosit în special în străinătate ori în HORECA), unul cu încălzire centrală și calorifere – în care praful și alergenii sunt suflați/se ridică în aer în întreg interiorul casei, aducând încălzirea radiantă ce menține aerul mai curat și mai bun pentru întreaga familie.

Descoperă acum soluțiile și echipamentele de încălzire în pardoseală de la Magnum Heating, pe pagina Case Călduroase.ro! Ai căldură naturală, consum scăzut și soluții potrivite pentru fiecare etaj.

Încălzirea prin pardoseală este o soluție de încălzire accesibilă, eficientă din punct de vedere energetic, pentru proprietăți de toate dimensiunile. Căldura radiantă funcționează prin încălzirea camerei de la sistemele care rulează sub podea, transformând-o într-un radiator. Scapi de acele probleme cu încăperile ce păreau că nu se încălzesc niciodată, de aerul îmbâcsit și reduci cantitatea de risipă a căldurii întâlnite în cazul radiatoarelor tradiționale. Acest lucru menține costurile de funcționare și amprenta de carbon redusă. Explicația? Încălzirea prin pardoseală nu trebuie să funcționeze la temperaturi la fel de mari precum sistemele de încălzire obișnuite.

Control mai bun

Cu noile termostate smart, ai o ușurință sporită în ceea ce privește accesul – chiar de pe telefonul mobil, de la distanță! Poți seta programe de funcționare și poți regla temperaturi diferite în funcție de cameră – ai până la 3 programe pentru zi și noapte și automatizări pentru ora de vară ori de iarnă.

Programe inteligente, ce învață alături de tine

Ai estimat că locuința ti se va încălzi mai repede, însă aștepți în frig de prea mult timp? Uită de astfel de neplăceri cu un termostat inteligent! Acesta poate calcula singur timpul de care are nevoie pentru a încălzi aerul la o anumită temperatură și “învață” totul despre locuința și nevoile tale de încălzire. Apoi, acesta va seta automat programele viitoare.

Pentru ca lista de progrese să fie completă, mai poți adăuga – comenzi vocale (cu Amazon Alexa sau Google Assistant), control fără butoane (prin ecrane touch), backup pentru setări (o rezervă a tuturor reglajelor, în cazul unor probleme tehnice/pene de curent) și senzori performanți în podea și pe pereți.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Vernisaj expoziție pictură

Iubitorii de artă sunt invitați joi, 25 mai 2023, la ora 18:00, la sediul Bibliotecii Județene „Panait Istrati” din...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -