duminică, iunie 11, 2023

Interviu cu Marta Nechifor

Important de Citit

E greu de spus dacă toți antreprenorii se nasc cu acest simț al antreprenoriatului sau și-l formează ulterior, însă cu siguranță toți recunosc oportunitățile care apar de la o zi la alta.

Așa a fost și în cazul Martei Nechifor, fondatoarea conceptului Animatori Petreceri, care povestește cum încă din facultate a început să fie atentă la nevoile pieții si să creeze servicii cerute de toți.

Și totuși, Animatori Petreceri nu a început după o analiza amănunțită de piață, ci dintr-o pasiune sau o oportunitate cum însuși fondatoarea mărturisește.

Interviul a fost realizat de Brăila Portal,website local ce promovează antreprenorii brăileni.

BP : Cum a început povestea Echipei Animatori Petreceri?

Povestea, ca orice linie epică frumoasă, a început cu “ a fost o dată demult…”. Din al doilea an de facultate, mai exact. Așa s-a născut ideea de distracție și s-au înfăptuit primele petreceri. Mi-a plăcut mult! Și am vrut să continui și după terminarea studiilor. Și iată, de 10 ani pe plan local, Bursucel devine un suflu de fantezie și dăruire sub conturul unei echipe de oameni tineri și plini de energie.

BP: De unde atâta energie?

Energie?! Să nu uităm cui ne adresăm! Copiii au atât de multă energie și reușesc să te facă atât de special la fiecare petrecere susținută încât, tot ei, reușesc să-ți dezvăluie toate zăcămintele noastre. De aici energia, dorința de provocare , improvizația, ideile năstrușnice, adaptarea jocurilor/ jucăriilor… Energia o luăm și cu drag o returnăm!!!

BP: Cât de greu a fost să câștigați încrederea consumatorilor?

Când am decis să revin în orașul natal și să creez aici această lume a animatorilor pregătiți să-i distreze pe copii, aveam totul…și nimic! În Brăila era un teren incredibil de frumos prin prezența multor copii însă conceptul nu era cunoscut. Aveam nevoie de timp să investim în costume, promovare, încredere. Și ne-am asumat așteptarea. Cred că această nerăbdare de a reuși să pătrundem în mintea și sufletul părinților a fost cel mai dificil lucru.

BP: Care este sursa de inspirație pentru voi?

Ne inspiră orice: un zâmbet, un copil prin simplul și inocentul său fel de a fi, un sunet, o atmosferă… Le spun constant colegilor mei, animatorii Trupei Bursucel să aibă toate accesoriile la ei: jocurile interactive, pictură facială, baloanele modelabile dar să nu-și realizeze regii! Niciodată nu poți ști cum se va desfășura o petrecere. Fiecare sărbătorit, alături de invitații săi, va inspira desfășurătorul ludic!

BP: Ce proiecte noi pregătiți?

Foarte multe! Noi costume, idei de reorganizare a animatorilor sub forma unor micro trupe pentru petrecerile cu mulți invitați, jocuri interactive inedite, piese de teatru atât clasice cât și scrise în regim propriu și lista, vă asigur, continuă pe multe rânduri. Le veți afla curâd! 

BP: Ce servicii oferiți?

Serviciile noastre sunt din cele mai variate: animatori petreceri copii, piese de teatru susținute itinerant, în cadrul grădinițelor și altor instituții publice , Ursitoare clasice și tradiționale în cadrul petrecerilor de botez, organizare colț vivant petreceri cu decor Bebe și coordonator ludic ce susține joculețe haioase destinate invitaților! Totodată, realizăm servicii de hosting, activități artistice în cadrul nunților (piese de teatru personalizate , jocuri haioase cu și pentru meseni). Susținem cursuri de tip studiouri ( Zumba, Pijama party, Creație, întâlniri tematice, Ludoteca) în cadrul sediului Bursucel Art Studio și, nu în ultimul rând, organizăm petreceri private aniversare în locația Loc de Joacă Bursumania!

BP: Cum reușiți să transmiteți magia momentului ursirii?

Când intri în locația unde are loc petrecerea de botez și-ți întâlnești privirea cu cea a bebelușului totul se schimbă! Invitația de a ursi ne onorează însă momentul sublim este cel în care ne întâlnim cu el, bebe ce-l ursim care primește de la noi toate urările de bine. Fiecare Botez este unic și-l tratăm ca atare!!! Fiecare bebeluș este magic și magia devine, astfel, momentul artistic pe care îl creem !

BP: Ați întâmpinat momente mai puțin plăcute?

Desigur, în atâția ani, am adunat istorioare mii și mii. Pe lânga lururile și momentele frumoase ne-am întâlnit și cu situații dificile. Distanța dintre evenimente este un inconvenient și astfel cam în majoritatea cazurilor suntem contra timp. Timpul nu este de partea noastră mereu atunci când ai atât de multe invitații de onorat!

BP: Care este cea mai haioasă întâmplare?

Nu pot alege una. Haioase sunt memorabilele petreceri când fie ți se rupe un costum, fie primești întrebări de tipul: tu ești Batman cel adevărat ? Ori, auzi “perluțe” deliciose  legate de jocuri, cum vorbești, cât de înalt ești, ce mănânci, unde locuiești, und este mama ta … Este fascinant cum trebuie să-ți continui treaba fără să te pui pe burtă și să râzi până nu mai poți.

BP: Care este motto-ul care te reprezintă!

Întotdeauna mi-a plăcut și mereu l-am aplicat: “ Dacă nu poți explica ceva unui copil de 6 ani, atunci nici tu nu ai înțeles”( Albert Einstein)

BP: Mulţumim de interviu!

Și eu, mulţumesc!

Informații complete despre activitatea și serviciile oferite găsiți pe : www.animatori-petreceri.ro

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Apple prezintă prima sa cască AR „Vision Pro” și prețul pe măsură!

Apple prezintă prima sa cască AR „Vision Pro” și prețul pe măsură! După ani de dezvoltare, Apple a dezvăluit astăzi...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -