duminică, iunie 4, 2023

e-ProDesign – Agenție Web design și Marketing Brăila – Galați

Important de Citit

Deții o afacere și cauți o firmă de marketing online? Dacă locuiești în Brăila recomandarea noastră este e-ProDesign, se dăruiesc 100% clienţilor lor, proiectelor şi aduc un aport la succes afacerii. Întotdeauna reuşesc!

Crezi că afacerea ta ar avea același succes dacă nu ar exista mediul online? Noi credem că mediul online este cel mai bun prieten al unei afaceri. Din acest motiv echipa e-ProDesign transpune ideile clienților în instrumente online: în site-uri de prezentare, în shopuri online și în aplicații mobile. Depinde care este scopul afacerii tale. O bună strategie de marketing poate fi piesa care lipsește din puzzle-ul afacerii tale, pentru ca ea să fie de succes! Cu ajutor echipei e-ProDesign îți vei creea site-ul visurilor tale! Pune-ţi afacerea în valoare și descoperă modul rapid şi remarcabil în care rezultatele îţi vor aduce câştiguri. Aceștia pun la dispoziţie o gamă largă de servicii personalizate pentru fiecare client în parte. Înainte de a fi o companie sunt oameni. Au înțeles că avem nevoi diferite şi tocmai din acest motiv oferă alternative în funcţie de clienţi.

Pe scurt, vom prezenta serviciile oferite de compania e-ProDesign:

Creare site-uri

Crearea unui website reprezintă una din cele mai bune metode de promovare a afacerii tale, cu ajutorul acestuia îţi vei îmbunătăţi modul în care vei fi privit de către clienţi şi vei atrage clienţi noi.

Creare magazine online

Beneficiați de un magazin online performant cu multiple variante de design și o platformă de management a conținutului care vă ajută să creați într-o manieră rapidă și simplă, un număr nelimitat de produse, categorii sau articole.

Optimizare SEO şi promovare

Creşterea vizibilităţii în motoarele de căutare

Grafic design şi prezentări multimedia

Eforturile de promovare a unei afaceri nu doar că încep de la siglă, dar sunt dictate de ea. Ca rezultat, design-ul unui logo influențează în mod pozitiv sau negativ afacerea dumneavoastră, iar materialele promoționale vin în completarea aceleiași percepții. Aceștia pot realiza: grafică identitate – Logo.

Realizare design – Layout / Template, bannere şi reclame ( Format print sau online ), Prezentări Power Point.

Mentenanță site

Mentenanța reprezintă totalul acțiunilor de întreținere și administrare a contului, unde actualizarea componentelor site-ului respectiv trebuie efectuate în mod regulat. Oferă servicii profesionale de mentenanță și administrare site, pentru că acestea trebuie să se mențină actualizate atât din punct de vedere al codului de programare cât și al platformei.

Promovare social media

Fiecare afacere, pentru a fi cât mai profitabilă, trebuie să se diferențieze prin ”ceva” de toate celelalte business-uri din domeniul în care concurează și să recurgă într-o manieră cât mai originală la mijloacele de optimizare și de promovare disponibile. În funcție de particularitățile activității, de regiunea și publicul căruia i se adresează, soluțiile alese trebuie să fie creative și cât mai adecvate.

Pentru mai multe detalii accesați site-ul lor: https://e-prodesign.net/

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Cum să te ferești de agresorii online!

Cum să te ferești de agresorii online! Există câteva sfaturi utile pentru a vă feri de agresorii din social media: Ignorați...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -