duminică, mai 28, 2023

Terrafertil – un îngrăsământ revoluționar!

Important de Citit

Terrafertil – un îngrăsământ revoluționar!

Te-ai tot săturat să încerci diverse îngrășăminte pentru grădina ta, și fără rezultate? Cu Terrafertil totul este mai ușor și productiv. Terrafertil este un îngrășământ complex având în compoziția sa toată gama de substanțe nutritive necesare dezvoltării plantelor.  100% natural, materiile prime folosite sunt 100% de origine animală neavând în compoziție nici un ingredient vegetal, evitând astfel apariția semințelor de buruieni. Este bogat în proteine și îmbogățit cu enzimele proteice naturale care măresc capacitatea solului de a absorbi azotul din atmosfera unde se află în proporție de peste 70%. În funcție de nevoia ta în agricultură, terrafertil se împarte în 3 categorii: Terrafertil Fosfor Plus, Eco-3 și Humus Plus.

TERRAFERTIL FOSFOR PLUS – este un îngrășământ complex organic, 100% natural, extrem de valoros pentru agricultură. Datorită PROCENTULUI FOARTE MARE DE CALCIU ȘI FOSFOR, procentul de fosfor fiind de până la 5 ori mai mare decât a celorlalte îngrășăminte din categoria organice!

Terrafertil – un îngrăsământ revoluționar!

TERRAFERTIL ECO – 3 – este îngrășământ complex organic, 100% natural, extrem de valoros pentru agricultură. Conținutului mare de fosfor și calciu, procentul de fosfor fiind de până la 3 ori mai mare decât a celorlalte îngrășăminte din categoria organice!

TERRAFERTIL HUMUS PLUS – este îngrășământ complex organic, 100% natural, cu un conținut foarte mare de HUMUS, având un procent de 60% a humusului, care face din acesta un îngrășământ extrem de valoros pentru cultura de legume din sere și solarii, cât și cultura arbuștilor!

Prin optarea pentru îngrășământul de Terrafertil, alegeți un produs 100% natural, ce favorizează o existență stabilă și echilibrată a organismelor din sol. În plus, structura solului este îmbunătățită. Îngrășământul organic are efecte multiple, iar beneficiul se observă atât în sol. În ceea ce privește organismele din sol, cât și în dezvoltarea plantelor.

Fabrica de Îngrășăminte Organice Complexe TERRAFERTIL®️  declară deschis sezonul de livrări pe Anul 2023!

Fabrica Terrafertil vă pune la dispoziție GAMA TERRAFERTIL®️, produse certificate pentru utilizarea inputurilor în agricultura ecologică.

Terrafertil – un îngrăsământ revoluționar!

Prin optarea pentru TERRAFERTIL®️ alegeți un produs 100% natural, ce favorizează o existență stabilă și echilibrată a organismelor din sol. În plus, structura solului este îmbunătățită. Îngrășământul organic are efecte multiple. Beneficiul se observă atât în sol, în ceea ce privește organismele din sol, cât și în dezvoltarea plantelor. Aplicând TERRAFERTIL®️ obțineți un sol fertil și sănătos.

Datorită acțiunii lui multilaterale se îmbunătățește aprovizionarea plantelor cu substanțe nutritive, se intensifică activitatea microbiologică. Se ridică starea generală de fertilitate a solului și se creează condițiile cele mai bune pentru creșterea și dezvoltarea plantelor.

Aplicând Terrafertil obțineți un sol fertil și sănătos. Pentru detalii suplimentare intrați pe site-ul lor: http://terrafertil.ro/

Terrafertil – un îngrăsământ revoluționar!

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Vernisaj expoziție pictură

Iubitorii de artă sunt invitați joi, 25 mai 2023, la ora 18:00, la sediul Bibliotecii Județene „Panait Istrati” din...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -