luni, februarie 26, 2024

UBER se lansează în Brăila !

Important de Citit

Brăila devine al doisprezecelea oraș în care Uber se extinde în România.
Aplicația este disponibilă începând de astăzi

 

• Începând de astăzi, 22 iulie, oamenii din Brăila pot comanda un Uber prin simpla apăsare a unui buton
• Prin lansarea în Brăila, Uber este acum prezent în 12 orașe din România
• Utilizatorii din Brăila se vor bucura de o reducere de 50% pentru primele două curse, prin utilizarea codului HELLOBRAILA, între 22 iulie și 1 august, pentru până la 7 lei reducere/cursă

Brăila, 22 iulie. Începând cu această după-amiază, aplicația Uber este disponibilă în Brăila, al doisprezecelea oraș din România către care compania se extinde.
Cu Brăila pe lista orașelor din România în care Uber este prezent, compania ajunge în al 4-lea oraș din zona Munteniei, după București, Ploiești și Pitești. Prin extinderea zonei din apropiere de Galați, utilizatorii vor putea să călătorească mai ușor între cele două orașe.
În România, Uber este acum disponibil în 12 orașe: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea și Brăila, cu planuri de extindere în țară în viitorul apropiat.

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe.

În Brăila, toți șoferii Uber sunt licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor. Pentru început, Uber se lansează în oraș cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile și sigure și un timp de așteptare de doar câteva minute. De asemenea, și serviciul Uber Comfort va fi disponibil, iar utilizatorii se pot bucura de curse în curse în mașini confortabile, cu șoferi care au un rating foarte bun, la un preț ușor mai ridicat.
Începând de astăzi și până pe 1 august, toți utilizatorii din Brăila pot folosi codul HELLOBRAILA pentru o reducere de 50% din costul primelor două curse cu UberX, pentru până la 7 lei reducere/cursă*.

„Plănuiam să ne extindem în Brăila încă de când am ajuns în Galați și ne bucurăm să anunțăm că locuitorii orașului vor beneficia de curse sigure și convenabile cu Uber. Acum pot călători și mai ușor între cele două orașe.
Din moment ce atât de mulți oameni se orientează către mijloace alternative de transport, venim în ajutorul lor cu tehnologia Uber, care conectează șoferi și pasageri pentru a ajunge în siguranță la destinațiile lor. Colaborăm îndeaproape cu autoritățile locale și vrem să le devenim un partener de încredere, atât lor cât și noilor utilizatori. Facem eforturi pentru a ajunge în cât mai multe orașe din România în viitorul apropiat” – a declarat Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber Romania. 

Cum funcționează Uber 

• Descarcă aplicația Uber pe telefonul tău și creează un cont
• Aplicația se va deschide cu o întrebare simplă: „Încotro?”
• După ce ai setat destinația, aplicația îți va arăta prețul călătoriei
• Poți urmări statusul cursei și trimite localizarea pe hartă și timpul estimat de sosire prietenilor sau familiei 
• Plătește numerar sau prin intermediul plății electronice
• Oferă rating și feedback șoferului
• După finalizarea cursei, vei primi un e-mail cu o chitanță electronică, iar din contul tău Uber vei putea descărca factura fiscală

Cum se utilizează codurile promoționale

• Deschide meniul de sus al aplicației
• Mergi la “Wallet” -> “Adaugă cod promoțional”, scrie codul promoțional HELLOBRAILA pentru o reducere de 50% aplicată cursei Uber
• Codul promoțional este acum activ în contul tău și se va aplica automat la următoarea cursă Uber
• Codul promoțional este valid pentru cursele efectuate în Brăila în perioada 22 iulie – 1 august 2021

Siguranța pe primul loc

La fel ca în celelalte orașe din România, pasagerii din Brăila beneficiază de o serie de opțiuni disponibile în aplicația Uber, printre care și accesul la informații despre șofer, afișând fotografia acestuia alături de rating, modelul și numărul mașinii. Mai mult decât atât, pasagerii pot urmări cursele în aplicație, atât înainte de sosirea mașinii la locul de preluare, cât și în timpul călătoriei, și pot trimite statusul acesteia unui contact de încredere.

Atât șoferii, cât și pasagerii trebuie să poarte mască în timpul curselor și sunt rugați să confirme că au înțeles și că respectă regulile de sănătate și siguranță recomandate de organizațiile mondiale de sănătate.

Despre Uber

Misiunea Uber este să creeze oportunitate prin mișcare.
Am început în 2010 prin rezolvarea unei probleme simple: cum poți comanda o cursă doar prin atingerea unui buton? Peste 10 miliarde de curse mai târziu, dezvoltăm produse care să ducă oamenii cât mai aproape de destinație. Uber este o platformă care oferă lumii noi posibilități, schimbând modul prin care oamenii, mâncarea și lucrurile se deplasează în orașe.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Joc și Artă, vernisaj expoziție

Joi, 15 februarie 2024, ora 17.00, la Sala de Lectură din cadrul Bibliotecii Județene Panait Istrati Brăila va avea...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -