marți, mai 18, 2021

Urifast – tratează ușor și rapid o infecție urinară

Important de Citit

O infecție urinară poate fi destul de deranjantă dacă nu se iau măsurile de prevenție și tratare la timp. Majoritatea infecțiilor implică tractul urinar inferior – vezica urinară și uretra.

Femeile prezintă un risc mai mare de a dezvolta o infecție urinară decât bărbații, iar în ambele cazuri, netratată poate duce la probleme cu rinichii.

Pentru a preveni infecția urinară sau pentru a o trata (în cazul în care au apărut deja primele simptome) este recomandabil să încerci să consumi suplimente alimentare care să conțină D-manoza. Urifast este unul dintre acestea, iar extractul concentrat pur de merișor canadian împreună cu D-manoza conținute de Urifast plicuri îți atenuează rapid durerea și simptomele neplăcute. Ingredientele sale naturale asigură dozele optime de D-manoza și proantocianidine care au și un efect de antibiotic natural. Dacă suferi de infecții urinare repetate Urifast te poate ajuta în prevenirea recidivelor, atunci când este utilizat în cure mai lungi. D-manoza și extractul concentrat pur de merișor acționează complementar prin blocarea atașării bacteriilor E. coli la pereții vezicii urinare și asigură astfel eliminarea lor mecanică prin urină.

Cum poți preveni infecțiile tractului urinar

Există câteva lucruri pe care le poți face pentru a preveni infecția și senzațiile neplăcute asociate acesteia:

  • Bea multe lichide, în special apă. Apa potabilă te ajută să urinezi mai frecvent în cantitate mai mare, astfel bacteriile nu mai au timp sa se înmulțească în vezică.
  • Bea suc de afine. Dezvoltarea coloniilor de bacterii, precum E-coli, de-a lungul pereților mucoasei din interiorul tractului urinar, sunt responsabile pentru infecția care conduce la inflamație, senzație de arsură în tipul urinării și alte complicații. În acest caz, afinele pot fi surprinzător de benefice, acestea conținând un compus format din polimeri mari, precum moleculele grele, care inhibă creșterea și dezvoltarea bacteriilor respective.
  • Păstrează o igienă intimă corespunzătoare pentru a preveni contaminarea uretrei cu bacterii din regiunea anală si genitală.
  • Evită produsele feminine potențial iritante și folosește lengerie din bumbac și geluri intime hipoalergenice.

Infecțiile tractului urinar apar de obicei atunci când bacteriile pătrund în tractul urinar prin uretră și încep să se dezvolte în vezică. Deși sistemul urinar este echipat să lupte cu acești invadatori microscopici, de multe ori capacitatea de apărare este depășită și se instalează infecțiile acute.

Pentru a preveni episoadele repetate de infecții urinare recidivante, sau pentru a ajuta la vindecarea mai rapidă a unei cistite acute apelează cu încredere la produse naturale, însă ai grija să contină dozele terapeutice de substanțe active, și extracte naturale standardizate. Urifast este un remediu natural eficient, din componente de cea mai înaltă puritate și calitate, a căror eficiență este dovedită de numeroase studii clinice.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -

Ultimile Noutați

Ateliere pentru copii la bibliotecă

Bună ziua, În era în care tehnologia este în continuă dezvoltare, scrisul la tastatură câștigă tot mai mult teren în...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -

Comentarii

comentarii