luni, mai 29, 2023

Vrei mănuși de portar de calitate? Alege manusionline.ro!

Important de Citit

Alegerea mănușilor de portar perfecte nu este niciodată ușoară, pentru că trebuie să vezi ce se potrivește mai bine stilului tău de joc. Acum te putem îndruma noi către http://www.manusionline.ro, este primul magazin online din România, dedicat în exclusivitate portarilor.

În cariera sa de portar, Cristi Mitrea a întâmpinat întotdeauna dificultăți în a-și procura mănușile de portar. Magazine fizice cu mănuși de calitate se găseau doar în București, iar online-ul nu era deloc dezvoltat la acea vreme. Își comanda mănușile dorite de pe site-uri din Anglia, dar livrarea era scumpă și greoaie. Astfel, în 2012, pe când evolua la Dacia Unirea Brăila, a hotărât să simplifice lucrurile pentru portarii din România și a creat primul site din țară dedicat exclusiv portarilor. A început prin a importa diferite branduri de mănuși și echipamente de portari, unele consacrate, altele necunoscute pieței locale.

În 2013 a descoperit RG Goalkeeper Gloves, care prezintă toate calitățile unui brand de succes: produse bune, prețuri decente și dorința de progres.

În 2014 a devenit distribuitorul oficial RG în România. Printre portarii care au făcut parte din echipa RG până în ziua de azi, se numără Mirko Pigliacelli, Alexandru Buzbuchi, Răzvan Stanca, Eduard Stancioiu, Cătălin Straton, David Lazar, Andrei Vlad, Roland Niczuly, Marian Aioani, dar și antrenorul de portari Florin Tene.

 

În 2021 Manușionline.ro vă propune o gamă variată de mănuși și echipamente de portari, pentru copii și adulți, amatori sau profesioniști, teren sintetic sau teren de iarbă naturală, cu prețuri potrivite pentru oricare din categoriile de mai sus, mingi de fotbal, haine compresive cu sau fără protecție și accesorii pentru portari și mănuși de portari.

Scopul cu care a creat acest site a devenit principiul după care se ghidează și astăzi, la 8 ani distanță: livrare ieftină (chiar gratuită) și rapidă, un serviciu de suport clienți ireproșabil, produse bune la un preț corect, informarea și educarea clienților în ceea ce privește tipurile de mănuși, latexuri, îngrijire etc. Toate aceste principii derivă dintr-un singur obiectiv: centrarea afacerii pe satisfacția clientului, nu pe obținerea de profit imediat.

 

Accesaţi magazinul online: http://www.manusionline.ro

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Vernisaj expoziție pictură

Iubitorii de artă sunt invitați joi, 25 mai 2023, la ora 18:00, la sediul Bibliotecii Județene „Panait Istrati” din...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -