marți, aprilie 13, 2021

Vrei mănuși de portar de calitate? Alege manusionline.ro!

Important de Citit

Probleme frecvente în cuplu și cum le putem rezolva

Nu există relație de cuplu perfectă, însă avem dreptul să tindem către ea și să facem tot ce ne...

Rețetă ciorbă de pui cu legume

Binecunoscuta ciorbă de pui îți amintește, cel mai probabil, cu mult drag de casa bunicilor și de zeama caldă...

Top 6 rase de câini pentru familiile cu copii

Cu toate că multe persoane sunt împotriva creșterii copilului alături de un animal de companie, trebuie să știți faptul...

Alegerea mănușilor de portar perfecte nu este niciodată ușoară, pentru că trebuie să vezi ce se potrivește mai bine stilului tău de joc. Acum te putem îndruma noi către http://www.manusionline.ro, este primul magazin online din România, dedicat în exclusivitate portarilor.

În cariera sa de portar, Cristi Mitrea a întâmpinat întotdeauna dificultăți în a-și procura mănușile de portar. Magazine fizice cu mănuși de calitate se găseau doar în București, iar online-ul nu era deloc dezvoltat la acea vreme. Își comanda mănușile dorite de pe site-uri din Anglia, dar livrarea era scumpă și greoaie. Astfel, în 2012, pe când evolua la Dacia Unirea Brăila, a hotărât să simplifice lucrurile pentru portarii din România și a creat primul site din țară dedicat exclusiv portarilor. A început prin a importa diferite branduri de mănuși și echipamente de portari, unele consacrate, altele necunoscute pieței locale.

În 2013 a descoperit RG Goalkeeper Gloves, care prezintă toate calitățile unui brand de succes: produse bune, prețuri decente și dorința de progres.

În 2014 a devenit distribuitorul oficial RG în România. Printre portarii care au făcut parte din echipa RG până în ziua de azi, se numără Mirko Pigliacelli, Alexandru Buzbuchi, Răzvan Stanca, Eduard Stancioiu, Cătălin Straton, David Lazar, Andrei Vlad, Roland Niczuly, Marian Aioani, dar și antrenorul de portari Florin Tene.

 

În 2021 Manușionline.ro vă propune o gamă variată de mănuși și echipamente de portari, pentru copii și adulți, amatori sau profesioniști, teren sintetic sau teren de iarbă naturală, cu prețuri potrivite pentru oricare din categoriile de mai sus, mingi de fotbal, haine compresive cu sau fără protecție și accesorii pentru portari și mănuși de portari.

Scopul cu care a creat acest site a devenit principiul după care se ghidează și astăzi, la 8 ani distanță: livrare ieftină (chiar gratuită) și rapidă, un serviciu de suport clienți ireproșabil, produse bune la un preț corect, informarea și educarea clienților în ceea ce privește tipurile de mănuși, latexuri, îngrijire etc. Toate aceste principii derivă dintr-un singur obiectiv: centrarea afacerii pe satisfacția clientului, nu pe obținerea de profit imediat.

 

Accesaţi magazinul online: http://www.manusionline.ro

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -

Ultimile Noutați

Probleme frecvente în cuplu și cum le putem rezolva

Nu există relație de cuplu perfectă, însă avem dreptul să tindem către ea și să facem tot ce ne...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -

Comentarii

comentarii