luni, mai 29, 2023

Ateliere de scriere creativă pentru elevi

Important de Citit

Bună ziua,

Biblioteca Județeană “Panait Istrati” Brăila reia atelierul de scriere creativă din cadrul Proiectului național “Fantezii literare”, aflat la cea de-a doua ediție.

Atelierul se va desfășura în perioada octombrie 2021 – februarie 2022 și este destinat elevilor cu vârste cuprinse între 13 și 19 ani. Pe parcursul întâlnirilor, participanții vor deprinde tehnici de redactare, scopul fiind finalizarea unui text literar, care va avea șansa să participe la cea de-a doua etapă a proiectului – Concursul național de proză scurtă “Fantezii literare”.

Alături de biblioteca Județeană „Panait Istrati”, vor avea texte în concurs și alte biblioteci publice din țară, iar în urma clasamentului realizat de un juriu de specialitate, creațiile participanților vor fi incluse într-o antologie de proză scurtă, realizată la editura „Proilavia” a bibliotecii.

Reamintim că la ediția I a proiectului, alături de biblioteca din Brăila, au participat la proiect alte opt biblioteci publice din țară, câștigătoarea concursului fiind Cristina Anamaria Ursaru din Brăila, cu textul „Pas în doi”.

Pentru înscrierea la atelierul de scriere creativă, doritorii se pot adresa pe parcursul lunii septembrie 2021 coordonatorilor proiectului:

  • Roxana Neagu, telefon: 0766653978, e-mail: roxana_neagu@bjbraila.ro și
  • Teodora Lungu, telefon: 0757409725, e-mail: teodora_lungu@bjbraila.ro ,

sau direct la Punctul de Înscriere al Bibliotecii Județene “Panait Istrati” Brăila, Piața Poligon, nr. 4.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Vernisaj expoziție pictură

Iubitorii de artă sunt invitați joi, 25 mai 2023, la ora 18:00, la sediul Bibliotecii Județene „Panait Istrati” din...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -