joi, noiembrie 30, 2023

Liceenii brăileni față în față cu viitorul la CARTEA VIE A PROFESIEI 2023

Important de Citit

Liceenii brăileni față în față cu viitorul la CARTEA VIE A PROFESIEI 2023
Biblioteca Județeană “Panait Istrati” organizează în data de 22 noiembrie la Casa Tineretului, între orele 11.00-14.00, proiectul CARTEA VIE A PROFESIEI, ediția a V-a. Proiectul se adresează elevilor din clasele a XI-a și a XII-a, oferindu-le acestora posibilitatea să intre în contact cu profesioniști din diverse domenii care îi pot îndruma în alegerea viitoarei profesii.
Vor fi prezenți 40 de specialiști care practică meserii precum: polițist, militar, medic, asistent, avocat, procuror, judecător, grafician, speaker motivațional, web designer, profesor, specialist IT, psiholog, farmacist, actor/regizor, pompier, jurnalist, specialist marketing digital, designer vestimentar și multe alte profesii. La această ediție au confirmat participarea elevi din 12 licee brăilene însoțiți de profesori.
Tinerii au posibilitatea de a afla răspunsuri sincere și directe la întrebări precum: Cât de bine plătită este această meserie? Cât de ușor se obține un post în domeniu, care sunt studiile necesare? Care sunt satisfacțiile sau dezamăgirile întâmpinate?
Organizatori eveniment: Roxana Neagu, Laura Caplea, Leonard Neculae.
Vă amintim că la ultima ediție a proiectului din 2022 au participat aproximativ 1.000 de persoane (elevi, profesori și lectori), evenimentul bucurându-se de mare succes de la an la an.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Pește sau rechin? Ce tip de jucător de poker ești?

Pește sau rechin? Ce tip de jucător de poker ești? În lumea pokerului, jucătorii sunt împărțiți în mai multe categorii....
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -