luni, octombrie 2, 2023

3 jocuri pentru petrecerea din weekend

Important de Citit

Serile între prieteni sunt cele mai frumoase amintiri. Atunci când te distrezi timpul trece mai repede. Jocurile întreţin atmosfera în serile în care te întâlneşti cu cei care te binedispun. Încearcă aceste 3 data viitoare când te întâlneşti cu amicii tăi.

1. Twister

twist=braila-portalRegulile sunt simple. Se poate juca in câţi jucători au loc pe ring, iar întotdeauna o persoană este responsabilă cu mişcările celor participanţi la joc. Trebuie să mişti pe rând mâna sau piciorul pe culoarea indicată de ac fără să cazi sau să te sprijini. Cel care cade ultimul câştigă!

2. Mima

jocuri=mima-braila-portalPentru acest joc trebuie să formaţi două echipe de minim 3 persoane fiecare. Pe rând, câte o persoană din fiecare echipă va fi aleasă pentru a mima cuvântul dat de către echipa adversă. Cuvântul îl ştie doar echipa care l-a propus şi cel care mimează. Mimarea se face fără a vorbi sau arăta către lucruri ci doar din mişcări. Când cuvântul este mai greu faceţi un semn din deget indicând cifra 1,2,3 etc şi pe rând mimaţi câte un obiect care să înceapă cu litera 1,2,3 pentru a vă ajuta colegii să ghicească.

3. Celebrităţi

Aşezaţi-vă în cerc, sau în jurul unei mese. Fiecare va scrie pe un cartonaş numele unei celebrităţi, nu contează ce origine cu condiţia să fie cunoscută. Cartonaşele se aşează cu faţa în jos şi se înmânează persoanei din stânga ta iar el sau ea şi-o va lipi în frunte fără să vadă ce este scris. Începe distracţia! Primind indicii de la jucători, ei sunt cei care îţi văd cartonaşul, trebuie să ghiceşti celebritatea. Poţi pune întrebări prin care ţi se poate răspunde doar cu DA sau NU. De exemplu: Este femeie? Are părul brunet? Este sportiv? etc. Atunci când primeşti răspunsuri de DA poţi întreba în continuare şi te opreşti când ţi se răspunde cu NU cedând dreptul la întrebări următorului. Pierde cel care nu ghiceşte celebritatea şi rămâne cu cartonaşul în frunte.

 

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Nocturna Bibliotecilor la Brăila

Nocturna Bibliotecilor la Brăila Biblioteca Judeţeană Panait Istrati  își deschide larg porţile în seara de vineri, 29 septembrie 2023, între...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -