luni, iunie 21, 2021

5 Clădiri cu o arhitectură diferită!

Important de Citit

Unora le place să iasă în evidenţă, să fie pata de culoare,aşa s-au născut unele dintre cele mai anormale clădiri, sau cel puţin pentru noi aşa par. Nu trebuie să aibă 4 pereţi şi un acoperiş ca să se numească locuinţă.

1. Dance building, Cehia

Dancing-Building-Cehia braila portal

A fost terminată în 1996 când a devenit punct de atracţie. Dance building este o cădire de birouri iar la ultimele două etaje se află un restaurant.

2. Corpus Museum, Olanda

Corpus-Museum Olanda braila portal

Situat în Oegsgeest, Olanda este clădirea unui muzeu care atrage încă din exterior. În interior este chiar şi mai interesant deoarece prezintă o expoziţie unică despre corpul uman.

3. Crooked House, Polonia

Crooked-House Polonia braila portal

În oraşul Sopot din Polonia există această clădire mişcătoare, construcţie inaugurată în 2004 care poate fi vizitată oricând deoarece face parte dintr-un complex comercial. În interior, construcţia continuă în acelaşi stil, unde se pot face cumpărături şi multe alte actvităţi.

4. Inntel Hotel, Olanda

Innterl-Hotel Olanda braila portal

Dacă vizitaţi Amsterdam vă puteţi caza în acest hotel, un amestec de căsuţe una peste alta. El face parte dintr-un proiect de restaurare a străzii istorice unde se află. Ulterior a devenit un simbol local.
5. Sediul Uniunii Arhitecţilor, România

Sediul-Uniunii-Arhitectilor-din-Romania braila portal

Aceasta este clădirea care a adus României un loc în clasamentul celor mai bizare clădiri din lume. În Bucureşti, fosta casă Păucescu construită în secolul XIX în stil ecletic a fost restaurată cu o clădire ultramodernă din sticlă şi oţel. Acest fapt a transformat locaţia într-un simbol turistic.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -

Ultimile Noutați

O carieră în contabilitate are multe de oferit

Indiferent dacă aveați planificat să urmați o carieră în contabilitate sau pur și simplu explorați tainele meseriei ca și...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -

Comentarii

comentarii