luni, februarie 26, 2024

7 seriale de top  

Important de Citit

Ce facem în mini vacanţă?

Mad Men (1)1. Mad Men relatează activitatea anilor 60-70 din America, un stat dezvoltat şi puternic în care bărbatul deţine puterea în aparenţă însă în esenţă el este ghidat de sentimente de iubire privite prin prisma căsniciei sau a adulterului. Un serial impresionant despre relaţii inter-umane într-o perioadă diferită de cum era România în acei ani.

 

modernfamily_epguide_default

 

2.Modern Family este un serial ce bine dispune. El înfăţişează tipurile de  familii,cele cu mulţi copii,cele mixte,divorţaţii,bogate sau nu fiecare familie este unică.

 

 

 

Dr House

 

3.Doctor House este un serial foarte apreciat,realist în care se analizează cazuri patologice existente. Se îmbină comedia cu starea dramatică a unui spital.

 

 

 

MASTERS OF SEX (SEASON 2)4.Masters of sex este un serial ce încă se regizează dar cu o tematică foarte bună. El prezintă primele cercetări asupra reproducerii umane şi modul în care medil se luptă să facă publice descoperirile şi tratamentele sale. Se îmbină utilul cu plăcutul astfel că între doctor şi asistenta sa se naşte o poveste de dragoste.

 

THE TUDORS

 

5.The Tudors este un serial istoric despre cele 7 căsnicii ale regelui Henric al VIII-lea şi despre felul în care era influenţată pe plan pasional conducerea în acea perioadă. Serialul urmăreşte degradarea regelui cât şi involuţia statului.

 

 

new-girl-zooey-deschanel

 

6.New Girl este povestea unei fete care împarte apartamenul cu încă 3 băieţi. Felul cum ajung aceştia prieteni şi cum se creează o conexiune între ea şi unul din convieţuitori este plin de amuzament şi întâmplări haotice.

 

Promo-Pictures-secret-diary-of-a-call-girl-9853869-1000-12067.Secret diary of a call girl este povestea unei dame de companie,de lux care lucrează pe cont propriu. Acţiunea este pasională dar în acelaşi timp explicită pentru persoane mai puţin ştiutoare. Dama de companie se pricepe în a da sfaturi vizavi de ţinute atrăgătoare,machiaj corespunzător şi atitudine dar în propria viaţă nu excelează.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Joc și Artă, vernisaj expoziție

Joi, 15 februarie 2024, ora 17.00, la Sala de Lectură din cadrul Bibliotecii Județene Panait Istrati Brăila va avea...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -