luni, iunie 21, 2021

Bijuterii din Argint unice, lucrate manual de meșteri brăileni

Important de Citit

Mai mult decât o simplă podoabă folosită de oameni încă din cele mai vechi timpuri, bijuteria reprezintă notă distinctivă a fiecărei persoane, o declarație vizuală cu privire la propria înclinație estetică și un reper pentru statusul marital. Purtată atât de femei cât și de bărbați, ea conferă un simț al unicității, al confortului și al împlinirii în perfectă concordanță cu starea de spirit a persoanei. 

Bijuteriile nu au doar funcție ornamentală. O bijuterie adevărată, lucrată cu suflet și talent va îmbina întotdeauna în mod armonios arta cu dragostea pentru meserie, pentru lucrul bine făcut. Nu este de ajuns ca un obiect de podoabă să fie confecționat din metale prețioase, încrustat cu pietre scumpe. Pe lângă materialele nobile folosite, o bijuterie pentru a-i plăcea oricui, cu adevărat, trebuie să vorbească de la sine, sa aibă acel ceva aparte, pe care numai maestrul bijutier cu experiență și talentul său îl poate transmite materialului inert.
O bijuterie frumoasă, purtată la locul și momentul potrivit va fi întotdeauna apreciată ca un semn de distincție și noblețe sufletească. Bijuteria de calitate, înglobează foarte multă muncă, răbdare, migală și multă dragoste.
Din păcate în ziIele noastre, consumatorul dornic în aspirația sa firească spre frumos, din lipsă de informare cade adesea pradă unor comercianți lipsiți de scrupule, care văd în acestea doar câștigul ieftin, în detrimentul calității și al frumosului educat.

Noi vă oferim o alternativă. Bijuterii handmade din argint, realizate de producătorul românesc Ibralhoff. Acel “altceva”, lucrul bine făcut, învățat de la marii maeștri, pentru a vă bucura inimile și sufletele, obiecte pe care le puteți lăsa cu încredere generațiilor ce vor veni, împărtășind peste timp aceeași bucurie.

Produsele handmade Ibralhoff au ceva special. Sunt unicat, create întâi cu sufletul și mai apoi cu mâinile, sunt piese deosebite rezultate din conceptul unor artizani talentaţi. Se găsesc în monoexemplar şi, dacă ați achiziţionat un astfel de produs, cu siguranţă nu îl veți mai găsi altundeva. Produsele Ibralhoff sunt realizate cu dragoste. Dragoste pentru frumos, artă şi viaţă. Realizarea lor necesită multă muncă, materiale alese „pe sprânceană”, timp, energie si, mai ales, idei originale. Astfel, atunci când cumpărați un produs handmade marca Ibralhoff, cumpărați mai mult decât un accesoriu, cumpărați o poveste şi o experienţă.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -

Ultimile Noutați

O carieră în contabilitate are multe de oferit

Indiferent dacă aveați planificat să urmați o carieră în contabilitate sau pur și simplu explorați tainele meseriei ca și...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -

Comentarii

comentarii