miercuri, aprilie 14, 2021

Cum să-ți cucerești iubita/soția de Valentine’s Day

Important de Citit

Cum să motivăm copiii să scrie temele sau să le placă școala

Temele sunt o parte foarte importantă a procesului educațional: ele sunt cele care îi ajută pe copii să aplice...

Probleme frecvente în cuplu și cum le putem rezolva

Nu există relație de cuplu perfectă, însă avem dreptul să tindem către ea și să facem tot ce ne...

Rețetă ciorbă de pui cu legume

Binecunoscuta ciorbă de pui îți amintește, cel mai probabil, cu mult drag de casa bunicilor și de zeama caldă...

 

Valentine’s Day o să fie ziua în care bărbați vor fi puși la o grea încercare, ei trebuie să cumpere flori, cadouri, să facă declarații de dragoste și nu în ultimul rând să fie romantici; în niciun caz nu trebuie să-și supere partenerele în această zi. Vom lăsa mai jos câteva sugestii ce să faci și ce să nu faci în această zi specială:

Ce să nu faci:

În primul rând, să nu uiți de această zi importantă –  „Ziua Îndrăgostiţilor”! Notează în calendar, pune un memento sau o alarmă, numai să nu uiți și să ajungi acasă fără nici un cadou. Pentru un cadou perfect încearcă să alegi lucruri emoționante, de suflet, prin care să-i transmiți dragostea ta, în niciun caz să nu îi cumperi electrocasnice, lenjerie intimă sau ceva util pentru casă. În fiecare an încearcă să îi cumperi ceva diferit, chiar dacă anul trecut a fost încântată de surpriza făcută, trebuie să dai dovadă de unicitate și originalitate.
Duminică ea trebuie să fie pusă pe primul loc, și în niciun caz să o duci la un meci al echipei tale preferate, la un biliard sau orice alt lucru care ține „de băieţi”. Încearcă să nu cheltui banii peste măsură, mai ales atunci când aveți bani la „la comun”, până la urmă contează gestul nu valoarea mare a cadoului. Fii un partener plăcut, amuzant, destins în conversații și nu aborda subiecte care sunt legate de trecutul petrecut cu foști parteneri , cu siguranță vei strica toată magia acestei zile speciale.

Ce să faci:

O surpriză frumoasă ar fi să îi trimiți un cadou la servici, chiar dacă e doar o simplă floare sau o felicitare în plic, pe care să-i scrii un mesaj din suflet, dovedind cât de mult ții la ea. Acest lucru o va impresiona cu siguranță.
O altă surpriză, ar fi să îi pregătești micul dejun în pat sau o cină romantică. Încearcă să folosești rețete pe care le-ai mai făcut, să nu ai surprize neplăcute și să strici acest moment deosebit de special.
În această zi nu este loc de întreruperi, pune deoparte tableta și telefonul și acordați-vă unul altuia întreaga atenție. Televizorul îl poți folosi doar dacă vă uitați împreună la un film romantic sau să puneți muzica în surdină.
O altă idee ar fi să-i faci mici surprize pe tot parcursul zilei, cum ar fi: să-i lipești pe oglinda din baie un bilet cu „te iubesc”, pe ușa de la frigider sau oriunde altundeva crezi tu, deja ziua e mai frumoasă.
Încă o surpriză romantică ar mai fi, să amenajezi dormitorul într-un stil romantic cu câteva elemente decorative. Pernuțe decorative, lumină difuză, flori și lumânări parfumate pot aduce o atmosferă relaxantă și emoționantă pentru această zi specială.

 

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -

Ultimile Noutați

Cum să motivăm copiii să scrie temele sau să le placă școala

Temele sunt o parte foarte importantă a procesului educațional: ele sunt cele care îi ajută pe copii să aplice...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -

Comentarii

comentarii