marți, mai 18, 2021

Brăilenii rău platnici

Important de Citit

Cum reuşesc oamenii să îşi creeze un comfort optim de viaţă în România când suntem catalogaţi drept o ţară săracă? Se pare că cei mai mulţi dintre locuitori au un credit la bancă. Şi căutând prin arhivele Internetului descoperim că Brăila se afla în topul celor care iau imprumuturi şi nu achită ratele la timp sau nu mai plătesc deloc.

În urma unui studiu s-a demonstrat că Brăila se afla pe locul doi,în luna martie,în topul restanţierilor la plată, imediat după Sălaj.

Agenţia Naţională pntru Ocuparea Forţelor de muncă arată o creştere în Judeţul Brăila, în luma martie,a ratei şomajului la 7,37% (de la 6,3% în decembrie 2013), peste media naţională. Se ştie că aproximativ 10.000 de brăileni sunt şomeri, în timp ce o mare parte din tineri aleg sa lucreze în afară. Totodată, salariul net în Brăila este cu 450 lei mai mic decât media naţională, depăşind cu puţin 1.200 de lei pe lună.

Ca un calcul total,valoarea restanţelor la creditele contractate de populaţie şi firme, la nivel naţional a ajuns la sfârşitul lunii martie la 33,28 miliarde de lei.

În luna iunie Judeţul Brăila ocupa locul trei în acest clasament cu un total al sumelor restante de 449 de milioane de lei (22,7% din portofoliul de împrumuturi). În primele 6 luni din 2014, restanţele brâilenilor au crescut,în ritm îngrijorător cu 26%.

Cu paşi mari ne îndreptăm spre locul întâi ceea ce nu este de ingorat, este chiar trist că viitorul arată aşa.

sursă: adevarul.info
sursă: adevarul.info

Comentarii

comentarii

Articolul precedentCartiere
Articolul următorŞantierul Naval Brăila
- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -

Ultimile Noutați

Ateliere pentru copii la bibliotecă

Bună ziua, În era în care tehnologia este în continuă dezvoltare, scrisul la tastatură câștigă tot mai mult teren în...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -

Comentarii

comentarii