duminică, mai 9, 2021

MetaBody un concept exclusivist prin serviciile oferite

Important de Citit

Locuiești în Brăila și cauți un cabinet nutriționist? Noi vă îndrumăm către echipa Metabody. Programele lor de consultare nutriţională şi testările metabolice nu sunt simple programe de slăbit, ele îți oferă o abordare completă care integrează aspectele medicale cu cele nutriţionale şi cu modificările de comportament necesare susţinerii schimbării. Analizează compoziția corporală, pentru un procentaj muscular și adipos exact, ce estimează starea de sănătate și te ajută să îţi descoperi riscurile medicale şi prevenirea lor.

Scopul lor este să implementeze un stil de viață, astfel încât rezultatele să se manifeste pe termen lung. Antrenorul cu care vei lucra, va fi alături de tine 24/7 și îți va oferi consultanță și recomandări în vederea alegerii corecte, astfel încât călătoria ta spre schimbare să fie una profesionistă. Dacă vrei să te antrenezi la anumite ore, să ai un program flexibil și un antrenament 100% personalizat îmbinat cu o nutriție propuse de oameni certificați, MetaBody este soluția.

Pentru mai multe detalii despre serviciile și povestea fiecărui membru din echipa lor puteți accesa site-ul: https://metabody.ro/

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -

Ultimile Noutați

Să faceți sport în aer liber este una dintre cele mai sănătoase decizii pe care o puteți lua, mai ales vara!

Când vorbesc despre sport în aer liber, nu mă refer doar la alergat. Sunt o mulțime de modalități prin...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -

Comentarii

comentarii