vineri, septembrie 22, 2023

Modele de unghii la modă 2021

Important de Citit

Vrei să descoperi ce modele de manichiură sunt la modă în 2021? Pentru anul 2021, se fac remarcate câteva modele nail art și combinații de culori care par să fie principalele tendințe ale acestui an. Asocierea de alb și negru se numără printre importantele trenduri, iar culori mai puțin obișnuite pentru manichiuri sunt nuanțele de maro și brun care sunt o altă tendință majoră a anului. Află ce manichiuri se poartă în 2021 și cum poți să le faci singură:

Manichiuri în alb și negru este stilul minimalist ce se potrivește perfect pentru persoanele care preferă modele simple și ușor de realizat acasă. Albul și negrul reprezintă cel mai bine acest stil și pot fi incluse foarte ușor în modele nail art minimaliste.

Oja maro are o nuanță bogată de ciocolatiu ce arată excelent pe unghii. Este momentul perfect să o poți încerca, dacă deja nu ai făcut-o. O poți folosi pentru a colora numai vârfurile unghiilor, pentru o manichiură french reinventată, sau o poți aplica pe toată unghia pentru o manichiură cool, modernă.

Vârfuri verzi: Această versiune a manichiurii franțuzești este o adaptare a faimosului look clasic care este din nou foarte popular. Pregătește-ți unghiile aplicând un base coat, apoi folosește cinci nuanțe de verde pentru a colora diferit vârfurile unghiilor.

 

Îți recomandăm să citești și articolul: Tratament natural pentru unghii

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Digitalizarea pacienților în Cabinetul Stomatologic – Prima Consultație

Digitalizarea pacienților în Cabinetul Stomatologic - Prima Consultație Salut! Ești gata să descoperi în ce constă prima ta consultație la...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -