luni, aprilie 12, 2021

Modele tunsori bărbătești 2018

Important de Citit

Rețetă ciorbă de pui cu legume

Binecunoscuta ciorbă de pui îți amintește, cel mai probabil, cu mult drag de casa bunicilor și de zeama caldă...

Top 6 rase de câini pentru familiile cu copii

Cu toate că multe persoane sunt împotriva creșterii copilului alături de un animal de companie, trebuie să știți faptul...

Care sunt previziunile viitorului în tehnologie văzute de experții lumii?

Industria auto se apropie ușor ușor de prăpastia falimentului. Dacă până acum, lumea își dorea să își achiziționeze un...

Îngrijirea aspectului exterior, este un must have și când vorbim de bărbați. După cum știți moda tunsorilor bărbătești evoluează pe zi ce trece, aducând de fiecare dată un nou model de tunsoare ce ulterior devine trend.

Mulți consideră că barbații nu sunt atât de influențați de tendințele modei și că aceștia optează în exclusivitate pentru stilul clasic. Însă stiliștii susțin că perfecțiunea nu are limite, de aceea le propun bărbaților tendințe interesante și originale.

Lesne de anticipat, fiecare formă a feței poate fi pusă în valoare cu un anumit tip de frizură. Tocmai de aceea, nu este indicat să alegi o tunsoare doar pentru că prietenului tău îi stă foarte bine cu ea, ci una care să îți completeze în mod natural fizionomia. La fel se întâmplă și când vine vorba despre aranjarea bărbii, care trebuie și ea făcută în funcție de forma feței.

Ultimele trenduri în moda frizurilor bărbătești includ tunsori îndrăznețe de tip undercut, bretoane cu franjuri, tunsori clasice cu părul dat pe spate cu lateralele în stil conic și așa mai departe. În ziua de azi ai posibilitatea să alegi o tunsoare unică și să ieși în evidență. Dacă ai de gând să-ți schimbi tunsoarea, iată câteva idei moderne de tunsori bărbătești în 2018.

 

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -

Ultimile Noutați

Rețetă ciorbă de pui cu legume

Binecunoscuta ciorbă de pui îți amintește, cel mai probabil, cu mult drag de casa bunicilor și de zeama caldă...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -

Comentarii

comentarii