luni, octombrie 2, 2023

Pe drumul rușinii cu Dl. Nicu Iorga

Important de Citit

Așa cum de fiecare dată când am avut ocazia am lăudat orice inițiativă care a favorizat acest oraș, indiferent din ce categorie politică face parte, așa abordez acum și această ”situație„ penibilă pentru anul 2016.

Bă, când spui 2016 zici că ai mai evoluat, tehnologia asta fie ea mai greu de achiziționat nu a stat pe loc nici o secundă, cărți s-au scris în continuare, oamenii au mai inventat una-alta, de plouat a plouat, ne-am inundat, am trecut peste, alții cu tupeu au și construit câte ceva și nu pentru ei pentru un oraș, pentru evoluție și comfort.

Ăștia pe la televiziuni ne-au arătat cum trăiesc și ce fac mai exact primarii de afară, cum folosesc fondurile și cam ce principii de viață au…noi nimic….noi continuăm să ne plângem de toți și de toate, nu votăm că suntem mai cu moț și mai ales criticăm. Criticăm echipa de fotbal, pe vecinul că are mașină mai frumoasă, că e prea cald, că e prea frig, că unul e de la nu știu ce partid, că altul  e de la alt partid, că miroase a pui de la afacerea nouă din bloc și tot așa. Dar atât, doar plângem sau lătrăm (în fucție de caz).

De când tot urc articole istorice mi-am zis așa :„ Băi ai dreq ăia din trecut câte au mai făcut și cum cred că se plimbau ei mândrii cu joben prin oraș. Ăia din trecutul ală fără tablete, lasere de măsurat, ciment cu o nouă formulă și utilaje de ultimul tip. ”

Atât site-ul ăsta cât și eu suntem ca o echipă, adică apolitici, refuzând printre dinți orice propunere de promovare a vreunui partid. De ce? Pentru că pot!

Acum am ales să fac articolul acesta din două motive:

1. Tot pentru că pot și

2. Pentru că mulți brăileni m-au rugat prin diverse căi de comunicare să fac asta.

Băi brăilene, mi-e rușine mă, mi-e rușine nu de cine va conduce orașul, nu de cei care locuiesc în el, nici de cei care nu s-au oprit din a face ceva pentru el, mi-e rușine că peste câțiva ani, copilul meu va spune :”Eu cam vreau să plec că pe aici e cam pustiu…Lume multă, oameni puțini….Gropi multe…Nu sunt spații de distracție, de agrement, nu vreau la mall zilnic că nu sunt o oaie, vreau sa fac multe și să am de unde să aleg…Nu vă supărați … sunteți de-ai locului găsiți voi ceva de făcut ”

Pozele astea de mai jos (făcute de domnul Nicu Iorga la trecerea bac spre Smârdan) vor spune mult mai mult decât o fac eu în cuvinte… Dacă sper să se schimbe ceva? NU ! Aș fii tâmpită să o fac. Dar eu sper că vine nava aia spațială care are cică niște omuleți verzi cu ochii mari în ea și rezolvă problema! Ăia vor plăti ratele alea luate pe 4 ani de miliarde de lei…nu pentru noi, ce credeați?! Și așa, ușor-ușor, cu conceptul Visit Brăila oferim tur în premieră prin cele mai mari cratere locale, specifice funcției, asta….. locului (mă scuzați).

VOM REVENI  din păcate

[the_ad id=”11703″]

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Nocturna Bibliotecilor la Brăila

Nocturna Bibliotecilor la Brăila Biblioteca Judeţeană Panait Istrati  își deschide larg porţile în seara de vineri, 29 septembrie 2023, între...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -