marți, aprilie 13, 2021

Producătorul filmului nou MORTAL KOMBAT, în lacrimi, după ce a văzut reacțiile fanilor.

Important de Citit

Cum să motivăm copiii să scrie temele sau să le placă școala

Temele sunt o parte foarte importantă a procesului educațional: ele sunt cele care îi ajută pe copii să aplice...

Probleme frecvente în cuplu și cum le putem rezolva

Nu există relație de cuplu perfectă, însă avem dreptul să tindem către ea și să facem tot ce ne...

Rețetă ciorbă de pui cu legume

Binecunoscuta ciorbă de pui îți amintește, cel mai probabil, cu mult drag de casa bunicilor și de zeama caldă...

Todd Garner, producător al noului film MORTAL KOMBAT, a fost emoționat până la lacrimi, după ce reacțiile fanilor la trailer au fost extrem de pozitive. Filmul reboot al francizei populare de jocuri video este regizat de Simon McQuoid, iar James Wan (regizor al filmul The Conjuring) produce împreună cu Todd Garner. Așteptările fanilor au fost mari, știind istoria oamenilor din spatele filmului și mai ales că ultimul film MORTAL KOMBAT a fost lansat în 1997. Primul film a fost lansat în 1995 unde a fost privit doar ca o plăcere vinovată, însă al doilea film, MORTAL KOMBAT ANNIHILATION, a fost un eșec mare pentru serie, rezultând și recenzii negative din partea criticilor și o notă de 3.7 pe website-ul IMDB.

Acum, franciza iconică se întoarce pe marile ecrane cu câteva personaje îndrăgite și nostalgice. Sub-Zero, Scorpion și Sonya Blade își fac apariția împreună cu un personaj nou special pentru film numit Cole Young jucat de către actorul Lewis Tan.

Producătorul Todd Garner și-a exprimat fericirea pe care a avut-o de la reacțiile fanilor printr-un tweet pe contul lui principal de Twitter. „Fani MK. Mă uit la reacțiile voastre la trailer și sunt în lacrimi. Uneori fanii uită că există oameni în spatele acestor filme și eu personal a trebuit să fiu plecat de la familia mea timp de aproape 5 luni pentru a lucra la asta. Zâmbetele și uimirile voastre au făcut ca totul să merite pentru această zi. Mulțumesc!”

Cele două filme anterioare au fost clasificate ca PG-13 și au trebuit să renunțe la violență mare. Unul dintre lucrurile care fac ca jocurile MORTAL KOMBAT să fie atât de incitante sunt luptele brutale care duc la decese rapide și sângeroase. Noul film caută să corecteze greșelile din trecut și să readucă acțiunea pe care fanii au ajuns să o iubească.

În prezent, filmul urmează să fie lansat pe data de 16 aprilie 2021 pe marile ecrane și pe platforma de streaming HBO Max.

Îți recomandăm să citești și articolul: 10 Filme motivaționale care îți vor da o lecție de viață

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -

Ultimile Noutați

Cum să motivăm copiii să scrie temele sau să le placă școala

Temele sunt o parte foarte importantă a procesului educațional: ele sunt cele care îi ajută pe copii să aplice...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -

Comentarii

comentarii