marți, mai 18, 2021

Tesla a lansat o nouă versiune de Model S

Important de Citit

Tesla a lansat în 28.01.2021 noile versiuni de Model S și Model X. Sunt niște facelift-uri reușite cu multe modificări, iar Model S este acum o mașină și mai puternică.

Model S are un volan nou denumit Butterfly, cu un ecran în spatele lui pentru mici informații, iar ecranul principal este acum orizontal și mai mare. Tesla Model S are două opțiuni de motorizare: cu două motoare Long Range de la 79.990 dolari, autonomie de 672 km, viteza maximă 250km/h și cu trei motoare, 1020CP, 0-100 în sub 1.99 secunde, viteza maximă 326km/h limitată electronic, autonomie de 635km. Varianta Plus a acestei ultime versiuni oferă o autonomie de 848 km, dar și prețul este mult mai scump. Versiunea cu trei motoare se numește Plaid și a ajuns să fie cea mai rapidă mașină de serie produsă vreodată.

Cât despre Model X, acest model a primit aceleași îmbunătățiri. Doar că prinde suta la ora în 2.6 secunde în cea mai puternică variantă și autonomia este de doar 547 km, având versiunea de top doar 1020 de cai putere.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -

Ultimile Noutați

Ateliere pentru copii la bibliotecă

Bună ziua, În era în care tehnologia este în continuă dezvoltare, scrisul la tastatură câștigă tot mai mult teren în...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -

Comentarii

comentarii