duminică, mai 28, 2023

Unul din restaurantele de top din Brăila!

Important de Citit

Ești din Brăila și vrei să mănânci ceva bun și sănătos, dar nu ai timp să gătești? Restaurantul Casa Artemis îți stă la dispoziție cu serviciul de catering acasă sau la birou. Cu o experiență de peste 20 ani, restaurantul Casa Artemis îți pune la dispoziție de luni până vineri Meniul Zilei, cu preparate gustoase, sănătoase și consistente la prețuri excelente. Iar dacă ai un eveniment intim și restrâns poți comanda de la restaurant diverse platouri (fie cald sau rece).

Casa Artemis este spațiul ideal și pentru organizarea de evenimente private, petreceri corporate și de evenimente speciale, realizându-se în deplină siguranță și respectând regulile actuale ale pandemiei de Covid-19. Acest restaurant îți oferă un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde detaliile fac diferența și un loc frumos, conceput special pentru tine.

Alege Restaurantul Casa Artemis dacă ai un evenimentul special din viața ta sau dacă vrei o masă gustoasă și sățioasă cu preparate proaspete și calde atunci alegi meniul zilei.

Detalii și rezervări: 0239 625 500

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Vernisaj expoziție pictură

Iubitorii de artă sunt invitați joi, 25 mai 2023, la ora 18:00, la sediul Bibliotecii Județene „Panait Istrati” din...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -