miercuri, martie 29, 2023

Vrei ferestre și uși de calitate? Alege Romkomfort!

Important de Citit

Tocmai ți-ai achiziționat o casă și vrei să faci o schimbare a ferestrelor tale? Îndrumarea noastră este Romkomfort, cu o experiență pe piața de tâmplărie PVC din România de peste 10 ani, ce oferă o alternativă avantajoasă dată de raportul preț-calitate a produselor sale.

Încă de la începutul producției de ferestre PVC s-au utilizat profile ecologice pe baza de aditivi ecologici calciu-zinc, deși costul acestora este cu mult mai mare decât al profilelor PVC pe baza de plumb. În aceste condiții produsele lor oferă garanția unor ferestre de înaltă calitate, proiectate conform standardelor europene și totodată perfect adaptate climei din România. Pentru că știm cât este de importantă calitatea ferestrelor și știm că este un produs pe care nu îl schimbi în fiecare zi, îți propunem ca de această dată să alegi Fereastra Komfort.

Te vei bucura de garanția celor mai bune produse. Aceștia dispun de toate agrementările și certificarile necesare realizării de produse competitive pe piața Uniunii Europene ale cărei normative interzic folosirea plumbului în procesul de fabricație. Produsele lor sunt: Profilele Solid 400, Solid 500, EcoLux, Ecolux Light, UltraTherm, Feronerie ferestre și Feronerie uși plus accesorii.

𝐂𝐨𝐧𝐟𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥 c𝐚𝐬𝐞𝐢 𝐭𝐚𝐥𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 important pentru toată lume, inclusiv pentru cei mici. De aceea, atunci când alegi ferestrele trebuie să te uiți și la parametrii de izolare termică. La Romkomfort găsești diverse profile pentru ferestrele tale!

Dacă vrei ferestre și uși de calitate la un preț corect apelează la Romkomfort sau intră pe site-ul lor: www.fereastrakomfort.ro

Îți recomandăm să citești și articolul: De la izolare termică și fonică, la siguranță și design potrivit! -Fereastra Komfort

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Atelier mobil de pictură la Brăila

Atelier mobil de pictură la Brăila Atelierul mobil de pictură va fi montat pentru două zile la Brăila și va...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -