vineri, iunie 18, 2021

3 măști naturale pentru punctele negre

Important de Citit

Ai încercat să scapi de punctele negre prin toate metodele și cu toate produsele cosmetice posibile, și totuși efectul nu este cel pe care îl vrei? Atunci, probabil că nu ai auzit de aceste metode natuale, cu măști preparate de tine din produse 100% naturale ce îți vor scoate punctele negre, chiar și cele adânci, și îți vor lăsa tenul moale și catifelat.

Înainte de a aplica orice macă urmează câtiva pași de curățare a tenului:

  1. demachiază-te bine folosind un produs specific apoi săpun
  2. folosește un scrub blând, din comerț sau preparat în casă
  3. fă o baie cu aburi (cu apă sau ceai de mușețel )
  4. aplică una din măști

 

  • Mască purifiantă cu albuș de ou

Ușor de preparat, și anume : într-un bol se pune albușul de la 2 ouă și se bat bine până se obține o consistență lichidă, mai masca cu albus de ou braila portalpuțin gelatinoasă; pentru un ten acneic este recomandat să se piseze 2 aspirine în amestec; se aplică apoi albușul pe suprafața tenului în strat subțire folosind o pensulă și un al doilea strat mai gros după ce primul se usucă; se aplică un al treilea strat după ce se usucă cele inițiale doar pe zonele afectate de punctele negre și se lasă timp de 15-20 de minute să acționeze; după cele 15-20 de minute se înmoaie un prosop în apă caldă și se pune pe ten până ce masca se înmoaie apoi se cojeste ușor de pe piele albușul și clătește din abundență – se folosește în repetate rânduri nu mai des de o dată sau de două ori pe săptămână.

  •   Mască din mălai și oțetmasca cu malai braila portal

Se prepară din : 2 lingurițe de oțet și două de mălai. Se aplică masca în strat generos pe zonele cu puncte negre și lasă să acționeze timp de 20 de minute. Se clătește din abundență cu apă caldă.

  •   Mască pe bază de miere

Mierea este recomandată ca mască pentru ten în majoritatea problemelor cu impuritățile și chiar anti-rid. Se aplică © Copyright 2010 CorbisCorporationmierea într-un strat subțite pe ten și lasă sa acționeze timp de 10 minute apoi se clătește din abundență.

Important de reținut : nu le mai stoarce!

 

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -

Ultimile Noutați

Cum depistăm rapid depresia și cum combatem stările neplăcute produse de aceasta?

Deși poate părea greu de crezut, depresia este considerată una dintre cele mai comune afecțiuni ale mileniului curent. Stilul...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -

Comentarii

comentarii