vineri, octombrie 22, 2021

Antrenamente în aer liber

Important de Citit

Pe lângă sală, există multe locuri în care putem face mișcare, pentru a ne păstra organismul sănătos. Un astfel de loc ar fi parcul. Un parc apropriat locuinței tale, unde poți face puțină mișcare alături de un antrenor specializat care să-ți ofere sfaturi bune pentru a ajunge la rezultate excelente.

Beneficiile antrenamentului în aer liber

✔ Îmbunătățirea condiției fizice

Circuitele cu intervale combinate de alergare-forță îți obligă organismul să se adapteze la ceva nou, cu care nu ai fost obișnuit, și în acest fel îți vei îmbunătăți radical condiția fizică.

✔ Conștientizarea poziției corpului

Este unul dintre principalele beneficii ale antrenamentelor, în alte condiții decât cele „standard” dintr-o sală de fitness, este îmbunătățirea și conștientizarea poziției propriului corp.

✔ Combinarea eficientă a exercițiilor

O foarte bună combinație de antrenamente este cel cardio, bazat pe alergare, împreună cu exerciții de forță cu greutatea corpului, pentru că dacă vrei să fii în formă, ai nevoie atât de o inimă rezistență la efort, cât și de forță musculară.

✔ Reducerea riscului de accidentare

Studiile demonstrează faptul că: dacă ai grijă să-ți tonifici muschii și ligamentele, vei beneficia de mai multă forță și stabilitate la alergare, ceea ce în final îți va reduce riscul de accidentare, atât în sală, cât și afară, la alergare.

✔ Consum energetic mai mare

Dacă ai probleme cu câteva kilograme în plus, nu mai ai nici un motiv să stai pe gânduri. Parc, plajă, pădure, alege tu ce vrei, important este să alternezi sala cu alergatul o perioadă și să faci antrenamentele propuse, în aer liber.

Profită de beneficiile sportului în aer liber şi fii sănătos!

Îți recomandăm să citești și articolul: 5 MOTIVE PENTRU A ALEGE SPORTUL ÎN AER LIBER

Comentarii

comentarii

Articolul precedentRețetă drob de miel de Paște
Articolul următorPește la cuptor
- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -

Ultimile Noutați

Pe urmele lui Mihail Sadoveanu

Bună ziua, În perioada 19 octombrie – 7 noiembrie 2021 Secția Împrumut Carte pentru Adulți din cadrul Bibliotecii Județene "Panait...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -

Comentarii

comentarii