DiverseSfaturi utile

Legătura dintre anumite alimente și o partidă de sex cât mai reușită

Savurează, gustă, explozie…Toate aceste acțiuni care se referă și la sex vin din sfera alimentară. Alimentele și calitatea unui act sexual au fost și sunt în strânsă legătură din antichitate, dar haideți să vedem mai exact care sunt acele alimente care amplifică intensitatea, plăcerea, durata și nu în ultimul rând, calitatea unui act sexual de invidiat.

cn-sex-main-20121009194910460601-620x349Sexul nu e separat de corp: e inutil să încercăm să ne îndopăm cu vitamine pentru eros, dacă restul corpului nu este în stare bună de fucționare.

Deci, în farfurie trebuie să avem și somon și fructe de mare, pește alb cu paste integrale, salată verde, desertul fiind o ciocolată neagră. Cât despre băuturi, câte un pahar de vin roșu sau de șampanie face minuni pentru libidou.

CIOCOLATĂ, PENTRU EXCITARE

Teobromina, flavonoide, feniletilamina… Cacaoa are în chimia sa substanțe antidepresive, liniștitoare, dar și excitante. De consumat în doi, fără culpabilități…

ULEI DE MĂSLINE PENTRU O BUNĂ VASCULARIZARE

Element-pivot al regimului mediteranean, uleiul de măsline contribuie la fluidizarea sângelui, pentru ca acesta să ajungă mai ușor la vasele cele mai fin vascularizate. O bună vasculizare a organelor genitale masculine – dar și a celor feminine – este cheia plăcerii.

MAI MULTĂ VITAMINA B3, MAI MULTĂ PLĂCEREmedia_143384230557265800

Această vitamină este indispensabilă pentru transformarea alimentelor în energie. Dar ea mai ales amplifică senzațiile de sensibilitate și de stimulare sexuală. Se găsește în cerealele integrale, în gălbenușul de ou, în germenii de grâu.

MAI MULT ZINC, MAI MULT SEX

Mai ales pentru bărbați! În caz de deficiență de zinc, majoritatea enzimelor și hormonilor funcționează prost. Fără zinc, adio testosteron, sperma, spermatozoizi! Și numai zincul din sursa animală este asimilat cum trebuie. Cele mai bune surse sunt fructele de mare (mai ales midiile), diverse tipuri de carne, ouăle.

MAI MULTĂ VITAMINA B6, MAI MULT CHEF DE SEX

Vitamina B6 este „șefa de gestiune“ a acizilor și celorlalte elemente care formează anumiți hormoni. Consumul acesteia crește apetitul sexual. Așadar: ficat, rinichi, fasole, linte, banane și conopidă.

ZAHARURI CU ELIBERARE LENTĂ, PENTRU DURATĂ

Aceste alimente (fetiș pentru sportivi) permit creșterea duratei (fiziologic vorbind) actului sexual. Cele mai bune surse: cereale bogate în fibre, paste, orz, dar toate în versiune integrală. Cerealele rafinate sunt acidifiante, ceea ce influențează negativ și secreția hormonală.

o-COUPLE-SEX-facebookSPICY, SPICY…

Aici se găsesc celebrele condimente exotice care încălzesc sângele: ghimbir, cuișoare, piper… Acestea acționează asupra vaselor sangvine și a fluxului de sânge, element-cheie pentru buna funcționare sexuală.

ALIMENTELE CARE DITRUG ARTA SEXULUI

Grăsimi „rele“: trans- ori saturate, acestea se găsesc în carnea roșie, produsele congelate și biscuiții industriali. Sunt nocive și se opun sănătății cardiovasculare și sexuale: interferează cu secreția hormonală (testosteronul, hormon-far al libidoului).

Alcoolul: o capcană, pentru că, la început, nu mai mult de două pahare de vin pot să contribuie la dezinhibare și la fluidizarea sângelui, dar, ulterior, pot duce la „pene“ sexuale.

Comentarii

comentarii

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar putea interesa și următorul articol
Close
Back to top button
Close
Close