sâmbătă, ianuarie 16, 2021

Lenjerii de pat de calitate pentru o atmosferă confortabilă și un somn odihnitor

Important de Citit

Brăila anului 1968

25 - 26 Mai anul 1968 Serbările prilejuite de aniversarea a 600 de ani de atestare documentară. Participarea pionierilor...

TikTok a depășit Instagram în România

Cu un ritm de dezvoltare fantastic, TikTok este cea mai descărcată aplicație peste tot, inclusiv în România. Aceasta înregistrează zilnic,...

Primul televizor transparent din lume produs în serie

Compania chineză de electronice Xiaomi a dezvăluit televizorul transparent Mi TV LUX, care afișează imagini care par a fi...

Pentru a fi activi în timpul zilei și a ne menține sănătatea fizică și mentală trebuie să evităm să avem probleme cu somnul. În timp ce dormim putem experimenta diferite emoții, pozitive sau negative (fapt descoperit de cercetători), dar putem avea și posibilitatea de a ne odihni, de a ne bucura de un somn bun, liniștit și lung. Contează numărul de ore de somn pentru a fi plini de energie următoarea zi dar și calitatea somnului. Pentru aceasta trebuie să alegem o lenjerie de pat ce are caracteristici pozitive, superioare, sau un produs de lux care implică și confort și bun gust.

foto-3

Sursa Foto: cnnturk.com

Lenjeria de pat trebuie să fie frumoasă dar și plăcută la atingere, să fie confortabilă pentru pielea noastră. Desigur calitatea ei constă și în faptul că este rezistentă în timp și nu se deteriorează după primele spălări. Senzația pe care o ai când folosești o lenjerie de calitate este că nu dorești să părăsești patul dimineața când sună ceasul. Faptul că te simți confortabil și ai acea senzație plăcută la atingerea ei pe piele arată că produsul este potrivit și pentru corpul și pentru sufletul tău. Astfel de lenjerii de pat se fabrică și în Romania, ele sunt realizate din țesături din fibre naturale.

foto-4

Sursa Foto: hellohome.it

Lenjeria de pat din țesătură de bambus este perfectă pentru orice sezon, are un bun control al umidității și temperaturii, este confortabilă, hipoalergenică, are protecție antibacteriană, nu păstrează mirosurile, își menține calitatea în timp chiar și după 100 de spălări.

Lenjeria de pat din fibră de bumbac este mai ieftină, nu provoacă alergii, pielea corpului respiră ușor când este acoperită cu ea. Lenjeria de pat din in este mai rezistentă decât cea din bumbac și are o stabilitate mai bună, lucru ce se observă imediat prin atingere. Cei care folosesc lenjeria din in se vor simți confortabil, iar somnul lor va fi cu siguranță liniștit și sănătos.

Gama de materiale și culori este variată și de aceea atunci când se alege o lenjerie de pat trebuie ținut cont de persoana care o va folosi. Dacă este pentru un copil sunt potrivite culorile mai luminoase, vesele, cu personaje din povești sau din desene animate.

Pentru persoanele cu pielea sensibilă se recomandă o lenjerie din materiale naturale, care nu acumulează electricitate statică, cum este cea din bumbac sau din mătase. Pentru copii dar și pentru adulți sunt foarte bune lenjeriile din satin sau din bumbac satinat care au avantajul de a fi rezistente și plăcute la atingere. Materialele sunt similare cu mătasea netedă, au un efect strălucitor și un luciu de lux. Lenjeriile pufoase cocolino sunt perfecte pentru copii și sunt recomandate mai ales pentru sezonul rece.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -

Ultimile Noutați

Brăila anului 1968

25 - 26 Mai anul 1968 Serbările prilejuite de aniversarea a 600 de ani de atestare documentară. Participarea pionierilor...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -

Comentarii

comentarii