duminică, iunie 11, 2023

Maria Moldovan creează o garderobă îndrăzneaţă. Pasiunea nu are limite!

Important de Citit

Am început prin a realiza diferite costume pentru fiica mea, cu ocazia unor concursuri şcolare, acum nouă ani. Îmi amintesc că la primul costum am lucrat două săptămâni. Am decupat două sute de cutii Coca-Cola şi apoi le-am prins între ele cu un capsator, ca să obţin toate piesele dar, în final a ieşit ceva deosebit. Apoi am realizat un altul, l-am numit „Cupidon”, din patru sute tăvi de polistiren. Din materiale neconvenţionale au mai apărut ” Anthurium”, ”Contesa Dracula”, ”Florăreasa”, ”Turnul Eiffel”.
    Tuşeul ţesăturilor m-a atras întotdeauna, taftaua, satenul, organza îmi aduceau multă bucurie în timp ce se transformau în piese deosebite. Nu o fustă simplă, nu o rochie banală, ci costume de carnaval, sau pentru serbări şcolare şi alte festivităţi, acestea erau provocările mele. Am adunat rând pe rând, în decursul anilor zeci de costume pentru copii. Am lucrat şi pentru rude sau prieteni şi mă bucuram când erau apreciate.
    Când vine primăvara, eu o aştept cu flori din saten, supradimensionate. Alteori lucrez flori din piele, tablouri din piele şi alte mărunţisuri. Bineînţeles că nici animăluţele de companie nu au fost neglijate şi lucrez pentru ele nişte casuţe tip IGLU.
    De curând am realizat şi costume de carnaval pentru adulţi. Închiriez celor care doresc sau primesc comenzi pentru unele produse.
    Aceasta este pasiunea mea. Nu are legătură cu meseria pentru care m-am şcolit, de economist, pe care de altfel, nu am practicat-o niciodată. Cei care doresc să arunce o privire asupra a ceea ce am creat eu, mă găsesc pe facebook, la ”Atelier Tornada”, pagina prin care mă promovez. Numele meu e Maria Moldovan şi cred că sunt un creator handmade.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Apple prezintă prima sa cască AR „Vision Pro” și prețul pe măsură!

Apple prezintă prima sa cască AR „Vision Pro” și prețul pe măsură! După ani de dezvoltare, Apple a dezvăluit astăzi...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -