luni, octombrie 2, 2023

Măști de păr pentru creștere și regenerare

Important de Citit

În acest articol vă vom prezenta beneficiile utilizării uleiului de ricin pentru păr. Dacă nu folosiți acest ulei de ricin, atunci ar trebui să îl încercați și să-i vedeți beneficiile, fiind denumit și produsul minune. Uleiul de ricin are proprietăți antibacteriene și antifungice, este bogat în vitamina E, minerale, proteine și acizi grași precum: omega 6 și omega 9.

Îți venim în ajutor cu câteva măști cu ulei de ricin care ajută la creșterea și regenerarea părului:

  1. Mască de păr cu ulei de ricin și suc de ghimbir

Amesteci 3 linguri de ulei de ricin cu 2 linguri de suc proaspăt de ghimbir, după care întinzi amestecul pe firele de păr și pe scalp, masând foarte bine. Lași masca să acționeze 20 de minute, apoi spală părul. Această procedură o poți repeta o dată pe săptămână pentru a preveni căderea părului și pentru regenerarea firelor de păr.

2. Mască pentru păr cu ulei de ricin, ou și miere

Se amestecă într-un bol 2 linguri de ulei de ricin, 1 gălbenuș de ou și o lingură cu miere, după care adăugăm și 1 lingură cu apă, pentru a putea întinde masca pe toată lungimea părului.

3. Mască de păr cu ulei de ricin, aloe vera și iaurt

Pentru această mască ai nevoie de 1-2 frunze de aloe vera, de 2 linguri de iaurt și 2 lingurițe de ulei de ricin. Toate aceste ingrediente se amestecă foarte bine și se aplică pe păr. Masca se lasă să acționeze 40 de minute, după care se spală părul cu șampon și se clătește bine.

4. Mască de păr cu ulei de ricin, ulei de măsline și ulei de lămâie

Într-un bol amesteci 2 linguri de ulei de măsline, 1 lingură de ulei de ricin și 4-5 picături de ulei esențial de lămâie. Masează cu acest amestec scalpul, timp de 10 minute și întinde uleiurile pe toată lungime părului. Această mască se lasă să acționeze 30 de minute, putând fi repetată de 2 ori pe săptămână.

5. Mască de păr cu ulei de ricin, ulei de jojoba și ulei de cocos

Amesteci 3 linguri de ulei de ricin cu 1 lingură de ulei de jojoba și 1 lingură cu ulei de nucă de cocos. Întinde acest amestec de la rădăcina părului până la vârfuri. Masează scalpul aproximativ 5 minute pentru a stimula circulația sângelui, apoi spală părul cu șampon, clătindul foarte bine.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Nocturna Bibliotecilor la Brăila

Nocturna Bibliotecilor la Brăila Biblioteca Judeţeană Panait Istrati  își deschide larg porţile în seara de vineri, 29 septembrie 2023, între...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -