sâmbătă, ianuarie 23, 2021

Nachos cu carne și guacamole

Important de Citit

Brăila anului 1968

25 - 26 Mai anul 1968 Serbările prilejuite de aniversarea a 600 de ani de atestare documentară. Participarea pionierilor...

TikTok a depășit Instagram în România

Cu un ritm de dezvoltare fantastic, TikTok este cea mai descărcată aplicație peste tot, inclusiv în România.Aceasta înregistrează zilnic,...

Primul televizor transparent din lume produs în serie

Compania chineză de electronice Xiaomi a dezvăluit televizorul transparent Mi TV LUX, care afișează imagini care par a fi...

Ingrediente:

  • 600 – 800 g chipsuri tortilla
  • 1 kg spată de porc
  • 300 ml bere neagră
  • 1 linguriță boia afumată de ardei
  • 1 linguriță zahăr brun
  • 4 căței de usturoi
  • 3 linguri sos barbecue
  • 150 g brânză cheddar
  • 2 avocado coapte
  • 1 ceapă roșie
  • 1 ardei jalapeno
  • 1 lime
  • sare

Mod de preparare :

Berea se amestecă cu sosul barbecue, cu boiaua, zahărul brun, usturoiul pisat și sarea. Carnea de porc se așază într-o tavă, se stropește cu berea condimentată și se acoperă cu o folie de aluminiu. Se pune la cuptor la 140 grade și se coace timp de 4-5 ore. Când s-a răcit, carnea se taie în bucăți subțiri și se amestecă bine cu zeama în care s-a prăjit. Tortilla se așază într-o tavă, se acoperă cu carnea îmbibată în sos și cu cașcavalul răzuit și se lasă la cuptor la 200 grade pentru 10 minute. Înainte de servire, se zdrobește avocado cu o furculiță, se amestecă cu ceapa tocată mărunt, cu ardeiul jalapeno, sarea și zeama de lime. Nchos-urile se servesc cu acest sos guacamole. Dacă nu folosim toată carnea, din cea rămasă putem pregăti niște sandvișuri excelente.

 

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -

Ultimile Noutați

Brăila anului 1968

25 - 26 Mai anul 1968 Serbările prilejuite de aniversarea a 600 de ani de atestare documentară. Participarea pionierilor...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -

Comentarii

comentarii