marți, mai 18, 2021

Bicarbonatul de sodiu pentru frumuseţe

Important de Citit

Bicarbonatul de sodiu este un produs chimic folosit de regulă în produsele farmaceutice sau în bucătărie ca praf de cop. Ceea ce nu ştim este că această pulbere albă poate fi folosit ca tratment facial.

Bicarbonat de sodiu pentru ten

1. Poţi prepara acasă o soluţie demachiantă pe bază de bicarbonat de bicarbsodiu şi astfel scapi de produsele nesănătoase din comerţ. Într-un bol amestecă 2 linguri de bicarbonat cu o lingură de apă caldă şi amestecă până obţii o pastă. Umezeşte-ţi pielea cu apă cală şi aplică compoziţia preparată folosind mişcări circulare. Clăteşte cu apă din abundenţă. Foloseşte acest amestec în fiecare seară pentru curăţarea şi hidratarea tenului tău

2. Amestecă 2 linguri de bicarbonat cu 1 linguri de apă caldă şi cu  2 linguri de făină de ovăz şi vei obţine o mască ce îndepărtează celulele moarte şi catifelează pielea. Umezeşte tenul şi aplică pasta prin mişcări circulare. Lasă 5 minute să acţioneze după care clăteşte bine.

3. Bicarbonatul de sodiu te scapă de punctele negre. Umezeşte-ţi tenul apoi aplică o mască din 2 linguri de bicarbonat de sodiu şi una de apă. Masează-ţi faţa timp de 10 minute, prin mişcări circulare, până simţi că ţi-ai acoperit toţi porii. Această pastă previne apariţia acneei şi o tratează. Clăteşte din abundenţă şi foloseşte o cremă nutritivă în zonele în care ai aplicat masca.

masca-bicarbonat-de-sodiu4. Pentru  strălucirea tenului prepară o mască din bicarbonat de sodiu, zeamă de lămâie şi câteva picături de ulei de măsline. Aplică masca pe faţă şi lasă să acţioneze timp de 10 minute şi se îndepărtează cu apă călduţă.

Nu clăti niciodată tenul cu apă rece sau fierbinte pentru că îţi va irita pielea şi va înroşii acneele şi impurităţile făcându-le mai vizibile, foloseşte tot timpul apă călduţă pentru un ten cu probleme.

 

Comentarii

comentarii

Articolul precedentBancul zilei
Articolul următorBancul zilei
- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -

Ultimile Noutați

Ateliere pentru copii la bibliotecă

Bună ziua, În era în care tehnologia este în continuă dezvoltare, scrisul la tastatură câștigă tot mai mult teren în...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -

Comentarii

comentarii