vineri, septembrie 22, 2023

Roșiile, soluție miraculoasă pentru ten. Iată cum să le folosești.

Important de Citit

Delicioasele roșii nu doar că sunt excelente pentru preparatele tale culinare dar fac minuni și pentru tenul tău. Dacă îți dorești să arăți ca o zeiță, folosește-te de roșii pentru că acestea aduc extrem de multe beneficii pentru tenul tău.

Datorită conținutului de vitamine precum A, C și K dar și a licopenului care este un antioxidant foarte benefic pentru piele, roșiile devin un aliat în problemele pe care le ai cu tenul tău dar și pentru un aspect mai tânăr.

Proprietățile roșiilor fortifică celulele, te protejează de ultraviolete și previn îmbătrânirea tenului dar și ridurile, ajutând celule să se regenereze.

În același timp acestea fac ca producția de colagen să fie stimulată, conferindu-i astfel tenului mai multă elasticitate. Iată care sunt probleme tenului pe care le poți trata cu roșii:

Tratează acneea, cu ajutorul vitaminei A. Aciditatea acestor fructe fac coșurile să dispară ca prin minune.  

Tot ce ai de făcut este să îți acoperi zonele afectate cu suc de roșii Mutti sau să îți faci o mască din piure de roșii.  Lasă câteva secunde compoziția pe ten apoi clătește cu apă căduță. 

Micșorează porii datorită acțiunii precum o loțiune tonică. Dimensiunea porilor este redusă datorită porprietățiilor lor, împiedicând astfel pătrunderea impurităților în profunzimea pielii. 

Stoarce o roșie proaspătă și aplică sucul obținut cu mișcări circulare, ajutându-te de un tampon pe față. 

Lasă sucul să acționeze timp de 5 minute apoi clătește cu multă apă. Ai să observi diferențe încă de la prima utilizare. 

Dau strălucire pielii, în cazul în care tenul tău este lipsit de lumiozitate. 

Folosește roșiile într-o mască alături de miere. Sucul de la roșii și mierea, aplicate pe ten trebuie lăsate să acționeze aproximativ 20 de minute. 

Clătește cu apă și bucură-te de rezultate excelente, ca la salon.  

Calmează arsurile solare cu ajutorul sucului de roșii, dacă tenul tău a fost luat prin suprindere de soare. 

Arsurile solare pot fi tratate cu o roșie zdrobită, adăugată într-un iaurt gras. Acest amestec apliacat pe zonele afectate va acționa ca un balsam pentru piele, calmându-o. 

Lasă-l să acționeze 20 de minute apoi clătește cu apă. 

Reglează cantitatea de sebum de pe tenul tău, cu ajutorul roșiilor. Acestea sunt astringente și combat cu succes excesul de sebum. 

Tot ce ai de făcut este să pasezi o roșie și să o amesteci cu castravete din care să reiasă un piure. 

În timp ce roșia combate excesul de sebum, castravetele hidratează în profunzime pielea, lăsânu-l curat. Lasă această mască să acționeze minim 20 de minute după care clătește tenul cu apă din abudență. 

În cazul în care pielea uscată combină roșii cu avocadă și procedează în același fel.

Esti pasionat de produsele italiene? Descopera magazinul Supermercato din Braila!
SuperMercato Braila
Strada Școlilor 42

Telefon: 0723 362 924

 

Comentarii

comentarii

Articolul precedent
Articolul următor
- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Digitalizarea pacienților în Cabinetul Stomatologic – Prima Consultație

Digitalizarea pacienților în Cabinetul Stomatologic - Prima Consultație Salut! Ești gata să descoperi în ce constă prima ta consultație la...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -