duminică, aprilie 11, 2021

4 sfaturi pentru a-ți menține creierul tânăr și sănătos

Important de Citit

Rețetă ciorbă de pui cu legume

Binecunoscuta ciorbă de pui îți amintește, cel mai probabil, cu mult drag de casa bunicilor și de zeama caldă...

Top 6 rase de câini pentru familiile cu copii

Cu toate că multe persoane sunt împotriva creșterii copilului alături de un animal de companie, trebuie să știți faptul...

Care sunt previziunile viitorului în tehnologie văzute de experții lumii?

Industria auto se apropie ușor ușor de prăpastia falimentului. Dacă până acum, lumea își dorea să își achiziționeze un...

Adesea, lucrurile cele mai banale din viața noastră sunt și cele care pot face diferența. Pentru a avea un stil de viață sănătos este recomandat să facem sport în mod regulat, însă în cazul în care chiar nu poți apela la această metodă, îți recomandăm să ții cont de aceste sfaturi:

Somnul corect – Deși nu reprezintă nici un mister faptul că somnul este extrem de important pentru organismul uman, de multe ori oamenii nu tratează acest aspect ca pe unul capital. Pe lângă faptul că ne protejează inimile, somnul de calitate ne întărește imunitatea și ne ajută să reducem nivelul de stres. Un somn corect la adulți presupune un interval de timp cuprins între 7 și 8 ore, care să înceapă între orele 21 și 23.

nanoxyn-braila-portal-2

Hidratarea – Corpul uman este format în proporție de aproximativ 70% din apă. Dacă nu consumăm cel puțin 2 litri de apă pe zi, organismul nostru va avea de suferit. Vara, recomandarea este de 3 litri pe zi pentru un adult! Pentru a începe ziua în forță este recomandat să consumăm cel puțin un pahar cu apă dimineață, pe stomacul gol, înainte de a consuma orice alt aliment, cum ar fi cafeaua sau ceaiul.

Alimentația – Organismul uman are nevoie zilnic de substanțe nutritive pentru a reface celulele moarte. Dacă nu consumăm deloc hrană vie riscăm să avem tot felul de probleme de sănătate. În general, legumele, fructele și nucile sunt sănătoase și benefice pentru noi atâta timp cât nu sunt prăjite. De altfel, prin preparare termică de orice fel, care presupune o temperatură de peste 40 de grade Celsius, se pierd până la 90% din nutrienții pe care îi putem găsi în alimentele sănătoase.

Suplimente – Mâncarea pe care o consumăm se descompune în elemente care pătrund în sânge, care este livrat și către creier. Mulți dintre noi nu avem posibilitatea de a mâncă ceea ce ne dorim, atunci când ne dorim. Totuși, este important să combatem carențele nutriționale prin consumarea suplimentelor naturale. Unul dintre cele mai bune suplimente 100% naturale este Nanoxyn Alpha, un antioxidant care livrează oxigen la nivel celular prin intermediul nanotehnologiei. Acesta accentuează efectul tuturor nutrienților consumați și ajută organismul să absoarbă vitaminele și mineralele, combătând totodată radicalii liberi.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -

Ultimile Noutați

Rețetă ciorbă de pui cu legume

Binecunoscuta ciorbă de pui îți amintește, cel mai probabil, cu mult drag de casa bunicilor și de zeama caldă...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -

Comentarii

comentarii