Sănătate și frumusețeSfaturi utile

5 Soluții pentru descurcarea părului rebel

Fie că ai avut un coc complicat și tapat, sau, pur și simplu, l-ai încurcat în timpul somnului, remediile pentru descurcarea suvițelor rămân aceleași. Îți oferim 7 soluții pentru a descurca părul fără să îl rupi!

 

www.pinterest.com
www.pinterest.com

 

 

1. Clătire cu oțet de mere

Adaugă o lingură de oțet la o cană de apă caldă, iar după ce te-ai șamponat, clătește-te cu amestecul și permite-i să acționeze timp de câteva minute, apoi aplică balsamul în mod obișnuit. Dacă părul tău e foarte încurcat, repetă încă o dată această procedură.

2. Bicarbonat de sodiu cu mască de păr

Combină o parte de bicarbonat de sodiu cu trei părți de mască de păr, și amestecă pasta foarte bine, până se omogenizează. Apoi aplică mixtura pe toată lungimea părului și pe scalp și masează-te pentru câteva minute, după care las-o să acționeze timp de jumătate de oră. Dacă e cazul, protejează-ți hainele folosind o cască de duș. La final, clătește-ți părul cu apă caldă și descurcă-l cu degetele.

3. Tratament de hidratare profundă

Înainte de culcare, șamponează-ți părul, iar după aceea, aplică mai mult balsam decât folosești de obicei. Apoi încearcă să îl descurci folosind un pieptene cu dinții rari. Acoperă-ți capul cu o cască de duș și lasă tratamentul să acționeze peste noapte. Dacă ai senzația că curge pe langă urechi, fă-ți și un turban dintr-un prosop. Clătește balsamul dimineața și descurcă-l cât mai e nevoie.

4. Loțiune de corp și balsam

Toarnă într-un dispozitiv cu balsam de păr puțină loțiune de corp, apoi masează-ți pasta pe păr, însă doar pe lungimi. După ce acționează cinci minute, clătește-te cu apă caldă, apoi aplică pe șuvite un balsam leave-in pentru a se descurca în totalitate.

5. Tratament cu ulei de bebeluș

kandala.net
kandala.net

Amestecă puțin ulei de bebeluș cu balsamul de păr pe care îl folosești în mod obișnuit, apoi aplică această cremă uleioasă pe toată suprafața părului. Încearcă să îl descurci cu degetele, apoi clătește tratamentul și șamponează-te ca de obicei.

 

 

Sursa: Elle.ro

Comentarii

comentarii

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar putea interesa și următorul articol
Close
Back to top button
Close
Close