vineri, iunie 18, 2021

Remedii casnice

Important de Citit

Cu această secţiune încercăm să vă informăm despre anumite remedii casnice,care v-ar putea înlesni considerabil eforturile sau v-ar putea diminua disconfortul dacă le-aţi pune în aplicare.Sperăm să dea roade!!

Mere pentru dinți albi1. Mere pentru dinţi albi.

Fructele şi legumele acţionează asupra dinţilor ca o periuţă, atunci când sunt mestecate. Aceastea au proprietăţi naturale de curăţare a dinţilor şi de îndepărtare a petelor. Merele, în special, datorită acidului malic, ajută la îndepărtea petelor de pe dinţi, care devin mai strălucitori.

2. Berea pe post de șampon

Bere pe post de șampon

Putem utiliza uneori berea şi pe post de şampon atunci când nu avem la îndemână un şampon de calitate sau recipientul cu şampon este aproape pe terminate. O cantitate mică de bere amestecată cu un şampon de mai proastă calitate sau cu şamponul rămas pe fundul flaconului va produce o soluţie destul de potrivită pentru spălarea adecvată a părului.

3. Ulei vegetal pentru unghii casante.

În fiecare seară, înaite de a merge la culcare, unge-ţi mâinile cu puţin ulei vegetal şi înfăşoară-le cu o folie de plastic. În acest fel, uleiul va intra mult mai uşor în piele. Acest lucru previne casarea unghiilor şi uscarea pielii.

4. Calmant cu ulei de mentă

Ulei de mentă - calmant pentru durerile de capUn studiu realizat în Marea Britanie a scos la iveală faptul că masajul cu ulei de mentă la nivelul tâmplelor, îndepărtează durerea în mai puţin de două minute. Cercetarea a fost efectuată pe un grup de persoane, cu vârste între 18 şi 68 de ani, care se confruntau în mod frecvent cu dureri puternice de cap.

5. Mască de păr naturală

O mască formată din ulei de ricin, ulei de măsline şi un gălbenuş de ou, aplicată pe păr timp de 30 de minute poate face minuni. Nu numai că iţi va ajuta părul să crească mai repede, dar îl va hidrata intens. Trebuie să ai grijă doar să şamponezi bine părul la final pentru a curăţa orice urme de ulei sau grăsime.bere

6. Masaj cu minge de tenis

Minge de tenis pentru durerile de tălpi. Pentru un mini masaj al tălpilor, atunci când te dor tălpile, încearcă o minge de tenis. Asează-ţi picioarele desculţe pe o minge şi rulează.

7.Vodcă pentru mirosul picioarelor

Dacă picioarele tale au un miros nu tocmai plăcut, poţi folosi un truc la îndemână, din gospodăria ta. Înfăşoară picioarele într-o cârpă îmbibată în vodcă. Vodca conţine alcool, care este un antiseptic. Alcoolul distruge ciupercile sau bacteriile care cauzează mirosul neplăcut. De asemenea, compresele cu vodcă ajută şi la uscarea pielii. Astfel, microorganismele sunt eliminate.

8. Gargara cu apă sărată pentru durerile de gât.

Durerea de gât este o inflamaţie ca răspuns la infectarea ţesuturilor. Sarea ajută la eliminarea excesului de fluide. Acest lucru duce la reducerea inflamaţiilor şi durerilor. Pentru gargara trebuie să prepari o soluţie din 250 ml apă şi 1 lingură de sare.

 

9. Curățarea fierului de călcat

Talpa fierului de călcat pe care se lipeşte uneori amidonul de la rufele scrobite şi nu mai calcă bine, se curăţă dacă se freacă uşor cu praf de cretă, vin sau cu un tampon de vată îmbibat cu sare de bucătărie, după care se lustruieşte cu o carpa moale.

10. Curățarea inoxului

Inoxul este unul dintre metalele dificil de curăţat, mai ales din cauza faptului că se pătează uşor. Soluţia: sucul de lămâie.

Prepară o soluţie formată din sucul unei lămâi şi apă. Foloseşte soluţia pentru a clăti obiectele de inox. Şterge-le cu un şervet de hârtie.

Comentarii

comentarii

Articolul precedentGeorge Cavadia
Articolul următorBiscuiți cu cocos
- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -

Ultimile Noutați

Cum depistăm rapid depresia și cum combatem stările neplăcute produse de aceasta?

Deși poate părea greu de crezut, depresia este considerată una dintre cele mai comune afecțiuni ale mileniului curent. Stilul...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -

Comentarii

comentarii