luni, iunie 21, 2021

Soluţii pentru imprimanta ta

Important de Citit

 Dacă întâmpini probleme cu imprimanta iată câteva soluţii care ar putea să te ajute.

imprimanta=brailaportal.ro

Imprimanta printează în dungi (adică rânduri şterse) sau nu printează deloc, deşi ai reîncărcat cartuşul.

1. Pune cartuşul (negru, dacă el face probleme) pe un şerveţel braila portal-imprimantaumed (pe o tavă ceva ca să nu murdăreşti mobila) şi lasă-l acolo timp de 30 de min. Se poate să nu fi folosit o perioadă imprimanta şi să se fi uscat tuş pe undeva ceea ce împiedică printarea. Apoi şterge cu un şerveţel uscat şi reintrodu-l în imprimantă.

2. Pune cartuşul într-un vas cu spirt sau apă călduţă (nu multă) şi lasă-l cu duzele scufundat în lichid, pentru câteva ore. Şterge cu un şerveţel uscat presând pe duze (repetă de câteva ori). Dacă au fost reîncărcate de curând poţi exercita puţină presiune asupra lor (cu o seringă tragi cerneala apoi o laşi la loc-de câteva ori).

3. În softul imprimantei există o operaţiune de curăţare a cartuşului dar depinde de marca şi modelul acesteia.

 

Pentru a păstra cât mai mult timp cartuşele într-o stare bună printează cât mai des, chiar dacă nu ai nevoie imprimă o pagină la două zile măcar astfel eviţi uscarea tuşului. Dacă soluţiile acestea nu te ajută e posibil să trebuiască schimbat cartuşul. Iar dacă reîncarci acasă caută un tuş de calitate pentru că în timp şi acest aspect ar crea dificultăţi.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -

Ultimile Noutați

O carieră în contabilitate are multe de oferit

Indiferent dacă aveați planificat să urmați o carieră în contabilitate sau pur și simplu explorați tainele meseriei ca și...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -

Comentarii

comentarii