sâmbătă, martie 6, 2021

Suc natural de fructe dimineaţa

Important de Citit

Vrei ferestre și uși de calitate? Alege Romkomfort!

Tocmai ți-ai achiziționat o casă și vrei să faci o schimbare a ferestrelor tale? Îndrumarea noastră este Romkomfort, cu...

Modele de unghii la modă 2021

Vrei să descoperi ce modele de manichiură sunt la modă în 2021? Pentru anul 2021, se fac remarcate câteva...

Alimente bogate în proteine

Căutați alimente bogate în proteine care să vă ofere senzația de sațietate, dar în același timp, să nu conțină...

 

Cel mai bun moment pentru consumarea sucului de fructe este dimineaţa, pe stomacul gol, cu 30 de minute înainte de masa. Vitaminele şi mineralele tonicului vor fi absorbite în profunzime, fără să elimini nimic.

suc de fructe-braila portalDacă vei înlocui cafeaua cu sucul proaspăt, vei avea la început migrene supărătoare şi te vei simţi slăbit, dar acestea sunt primele semne al eliminării toxinelor din organism.

 

Corpul uman are nevoie de un kilogram de legume pentru fiecare 50 de kilograme în greutate. Este foarte greu să mănânci atât de multe fructe şi legume crude. Dacă consumi mult din acelaşi fruct sau legumă, nu vei primi mix-ul potrivit de vitamine şi nutrienţi sau îţi creşte riscul de a deveni alergic la produsul respectiv.

Un atu al sucurilor naturale este că fac mâncărurile mai uşor de digerat, astfel încât nutrienţii pot fi folosiţi mai uşor în organism.

Sucurile trebuie consumate proaspete, aşa că pregateşte-le doar în cantităţi moderate. suc natural fructe-braila portal

Consumând sucuri naturale dimineaţa, micul dejun vă va conferi senzaţia de saţietate pe termen lung şi energie. Este important să includeţi în masa  de dimineaţă fructe, pentru a creşte nivelul de energie al organismului. În plus, fructele conţin fibre, vitamina C, beta-caroten si alte substanţe nutritive necesare organismului. Mai mult, sunt gustoase şi extrem de sănătoase pentru organism.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -

Ultimile Noutați

Vrei ferestre și uși de calitate? Alege Romkomfort!

Tocmai ți-ai achiziționat o casă și vrei să faci o schimbare a ferestrelor tale? Îndrumarea noastră este Romkomfort, cu...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -

Comentarii

comentarii