miercuri, ianuarie 20, 2021

Tocană de vită cu măsline

Important de Citit

Brăila anului 1968

25 - 26 Mai anul 1968 Serbările prilejuite de aniversarea a 600 de ani de atestare documentară. Participarea pionierilor...

TikTok a depășit Instagram în România

Cu un ritm de dezvoltare fantastic, TikTok este cea mai descărcată aplicație peste tot, inclusiv în România. Aceasta înregistrează zilnic,...

Primul televizor transparent din lume produs în serie

Compania chineză de electronice Xiaomi a dezvăluit televizorul transparent Mi TV LUX, care afișează imagini care par a fi...

Ingrediente : 

. 1 kg rasol de vită

. 200 gr măsline negre

. 2 cepe roșii

. 3 căței de usturoi

. 1 ardei verde și un ardei roșu

. 200 ml vin roșu

. 2-3 ardei chili proaspeți

. 1 linguriță chimion

. 2 linguri ulei de măsline

. Sare

. Piper

Mod de preparare : 

Se înjumătățesc cepele roșii, se taie și se călesc. Se adaugă usturoiul, chimionul, sarea, piperul și la final rasolul de vită tăiat fâșii. Se așează într-o tavă termorezistentă, se toarnă vinul roșu peste amestec, se adaugă 2-3 ardei chili și se acoperă. Se pune la cuptor preîncălzit la 160 de grade Celsius pentru 1,5 ore. La final, se adaugă ardeii tăiați fâșii și măslinele și se continuă coacerea până ce carnea este fragedă.

 

Comentarii

comentarii

Articolul precedentStorytelling pentru adulți
Articolul următor5 curiozități uluitoare
- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -

Ultimile Noutați

Brăila anului 1968

25 - 26 Mai anul 1968 Serbările prilejuite de aniversarea a 600 de ani de atestare documentară. Participarea pionierilor...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -

Comentarii

comentarii