DiversePovestea ta

Umbra unei somnambule

somnambulismUmbra stă pe umărul unei somnambule care iese din dormitor în pielea goală, cu ochii mijiţi şi cu o pisică agitată sub braţ.

Merge încet pe coridor şi intră în bucătărie, oprindu-se în faţa cuptorului cu microunde. Pisica miaună, vrând parcă să o trezească, dar ea nu se trezeşte. Deschide cuptorul cu microunde, pune pisica înăuntru, dar aceasta scapă înainte ca ea să închidă uşa. Programează cuptorul la zece minute de decongelare automată şi apasă butonul de pornire.

În timp ce cuptorul merge în gol, ea deschide frigiderul şi începe să scoată ingrediente pe blatul de bucătărie.

Lasă uşa frigiderului deschisă, se duce în cămară şi se întoarce cu o pungă cu pâine de secară. Ia două felii, scoate un cuţit de unt din sertarul cu tacâmuri şi începe să îşi pregătească un sandvici generos cu ketcup, sos de tartar, Nutella, capere, gem de caise şi deparazitantul prescris pentru pisică.

Uneşte cele două jumătăţi de sandvici şi ia o muşcătură. În timp ce mănâncă în continuare din sandvici, neafectată de gustul lui, cuptorul gol bipăie. Se duce la telefon, ridică receptorul şi-l ţine la ureche. Când tonul e înlocuit de un ţiuit, îl pune în furcă şi se întoarce în dormitor cu sandviciul.

Umbra pleacă şi urmăreşte pisica ascunsă într-un colţişor al camerei.

Comentarii

comentarii

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar putea interesa și următorul articol
Close
Back to top button
Close
Close